23 / 07 / 2024

Conforama Mobilya türkiyeden çekiliyor mu

Conforama Mobilya türkiyeden çekiliyor mu

İlk mağazasını Ümraniye Carrefour AVM'de açan firmanın, mağazayı kapatacağını duyurması üzerine tüketiciler AVM'ye akın etti. İndirimli fiyatların bu hafta sonuna kadar sürmesi beklenirken, firma yöneticileri pazardan çekilme nedenlerini açıklamadı...

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Mobilya, Türkiye'nin yeni lokomotifi oluyor!

Katma değer vergisinin yüzde 18'den yüzde 8'e düşmesinin büyüme oranlarına yansıması ise yüzde 25-yüzde 30 civarında oldu. Devletin indirim hamlesi sadece esnafın değil tüketicinin de yüzünü güldürdü.

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Mobilya seçiminde kadınlar söz sahibi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profilini ortaya koyan araştırmada ev mobilyası seçiminde kadınların karar verici olduğu ortaya çıktı

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

MOSDER'den mobilya sektörü araştırması!

MOSDER, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profili, ürün kullanım ve satın alma davranışları, mobilya markalarının bilinirliği ile tüketici nezdindeki imajlarını ortaya koyan kapsamlı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Türkiye mobilya sektörünün gözü ABD pazarında!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Güleç: "ABD mobilya ithalatı yaklaşık 30 milyar dolar, bu pazardan pay almayı hedefliyoruz" dedi.

Türk mobilya sektörü ABD pazarına yöneliyor!

Türkiye mobilya sektörünün,uluslararası pazarlardan pay alması için çalışmalarını aralıksız sürdüren ‘Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’, son olarak ABD’ye çıkartma yaptı.

Ahmet Gülenç: Türkiye Mobilya sektöründe 11 basamak yükseldi!

Türkiye mobilya sektörünün lokomotif örgütü Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED), 2023 yılında 10 milyar dolarlık ihracat hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye mobilya ihracatı yapan ülkeler arasında 12. sıraya yükseldi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat rakamlarına göre dünyada mobilya ihracatı yapan ülkeler sıralamasında Türkiye, 15. sıradan 12. sıraya yükseldi.

Çilek Mobilya, Valencia'da ikinci mağazasını açtı!

Çilek Mobilya tarafından yapılan açıklamaya göre, Çilek’in Valencia’da açtığı ikinci mağazası şehrin en işlek caddelerinden olan Tres Cruces üzerinde yer alıyor.

Conforama Mobilya türkiyeden çekiliyor mu Haberi

Conforama Mobilya türkiyeden çekiliyor mu

Fransa ve Avrupa'da ev mobilyaları ile eşyaları alanında en büyük markalardan biri olan Conforama Türkiye'den çekilme kararı aldı. Geçtiğimiz mart ayında pazara giren firmanın, Türk mobilya sektöründeki güçlü oyuncular ile ev perakendeciliğinde faaliyet gösteren zincirlere karşı rekabette zayıf kaldığı öne sürüldü. İlk mağazasını Ümraniye Carrefour AVM'de açan firmanın, mağazayı kapatacağını duyurması üzerine tüketiciler AVM'ye akın etti. İndirimli fiyatların bu hafta sonuna kadar sürmesi beklenirken, firma yöneticileri pazardan çekilme nedenlerini açıklamadı. 


Sabah...