07 / 05 / 2024

Contemporary İstanbul galeriler

Contemporary İstanbul galeriler

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, çağdaş sanatın en iyi örneklerini İstanbul’da buluşturan Contemporary İstanbul’un bu yılki ürün sponsorluğunu üstlendi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Contemporary Istanbul kavramsal tasarımı Tabanlıoğlu imzası taşıyacak!

Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya ve Doğu Akdeniz ülkelerinden Avrupa ve Amerika'ya kadar uzanarak tüm dünyaya hitap eden çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul (CI) artık, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın kavramsal tasarımlarıyla kapılarını aralayacak.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Ferko, Contemporary İstanbul’a sponsorluğunu sürdürecek!

Ferko, geçen yıl başlayan Contemporary İstanbul sponsorluğunu bu yıl da çerçevesini genişleterek sürdürüyor.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Contemporary İstanbul'dan Kilis’te yapılacak ilkokula destek!

Contemporary İstanbul, Aralık Derneği ve bir grup ressam açtıkları resim sergisinin tüm gelirini Milli Eğitim Bakanlığı desteğiyle Kilis’te yapılacak ilkokul için bağışlayacak.

Ferko, Contemporary Istanbul’un 4 yıllık ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Ferko Contemporary İstanbul açılışı 12 Kasım'da!

Ferko'nun sponsorluğunu üstlendiği Contemporary İstanbul, bu yıl. 10. kez 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile buluşacak.

Ferko, Contemporary İstanbul’un ortak sponsoru oldu!

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Contemporary İstanbul galeriler Haberi

Contemporary İstanbul galeriler

Yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, çağdaş sanatın en iyi örneklerini İstanbul’da buluşturan Contemporary İstanbul’un bu yılki ürün sponsorluğunu üstlendi. Bu çerçevede Contemporary İstanbul, 9. senesinde 23 ülkeden 520 sanatçıyı ve 75.000’den fazla ziyaretçisini Nurus’un tasarımı konfor ve ergonomi ile en iyi şekilde harmanlayan birbirinden özel ürünlerinde ağırlıyor.


13 – 16 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Contemporary İstanbul’un ürün sponsorluğunu üstlenen Nurus’un bu önemli etkinlikte ayrıca bir sergisi bulunuyor. Tasarım ve sanatı, zanaat ile kesiştirme felsefesini gözler önüne seren bu özel sergide Nurus bu sene 15. senesini dolduran Atilla Kuzu tasarımı Taklamakan ile karşımıza çıkıyor. Sergide doğanın geometrik çizgilerinden esinlenerek tasarlanan Taklamakan’ın insan...