04 / 05 / 2024

Coordinat Bornova ön talep

Coordinat Bornova ön talep

İzmir Bornova Ağaçlıyol'da yükselen proje toplamda 500 adet daireden meydana geliyor. Ön talep süreci devam eden projede daire satışları Ekim ayında başlayacak. Projedeki 1+0'lar 184 TL'ye satışta.

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Murat Kurum: Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldık!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bornova ve Bayraklı'da 5 binanın yıkıldığı bilgisini aldıklarını dile getirdi. 

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

Bornova'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Bornova ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

Gordion Altın Orman Bornova'da kısa sürede 400 daire satıldı!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde İzmir'de yapımı devam eden Gordion Altın Orman Bornova projesinde, kısa sürede 400 daire satıldı. 

Coordinat Bornova ön talep Haberi

Coordinat Bornova ön talep

Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı Coordinat Bornova'da daireler full eşyalı şekilde teslim ediliyor. DRC Grup tarafından yükselen proje toplamda 500 adet daireden oluşuyor.


İzmir'in Bornova ilçesi Ağaçlıyol'da hayata geçirilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 2 bin 150 metrekare sosyal yaşamı, 2 bin 230 metrekare dükkan alanları için ayrıldı.


Aidat istemeyen tek proje olarak yükselen projede 1+0'lar sadece yatırımcılar için, 1+1 ve 2+1'ler ise yatırımcı ve oturmak isteyenler için tasarlandı. Projede 1+0'lar 374 adet B blokta, 1+1'ler 108 adet ile 2+1'ler 18 adet A blokta yükseliyor. 


Ulaşıma göre metroya 150 metre yakınlıkta, Yaşar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde yükselen projede yüzme havuzu, lobi, hobi odası, market, terasta cafe gibi donatılar mevcut.


Coordinat Bornova ön talep topluyor! 1+0'lar 184 TL'ye!

1+0'lar...