20 / 05 / 2024

çöp arazi kiralama

çöp arazi kiralama

Çöp dönüşüm firmaları yurt dışından getirdiği çöpleri dönüştürmek için yurda sokuyor. Firmalar vatandaşların depolarını ve arazilerini çöp için kiraladı. Yüksek kira ödeyeceğini beyan eden firmalar çöpleri almaya gelmedi. 

Arazi, tarla, arsa alıp satacaklar, elinde toprağı olanlar mutlaka okusun!

Konut fiyatlarındaki artış gayrimenkule yatırım yapmak isteyenleri arsa, tarla ve araziye yönlendirdi. Peki arsa alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Aldığınız her arazinin üzerine ev yapmak mümkün mü? İşte 17 maddede toprak alıp satacakların bilmesi gerekenler.

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan yeni fırsat! İki ilde 4 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf kiralık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 4 bin 700 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

İzmir'de arazi tartışması bir can aldı! Eski muhtar göz altına alındı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde arazi anlaşmazlığından dolayı aralarında husumet bulunan kiki kişi arasındaki tartışma büyüdü ve eski muhtar, Bilen Dolma'yı tabancayla öldürüp, eşini de yaraladı.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hüma Araç Kiralama İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Eyüp Güloğlu tarafından kuruldu.

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Kiracılar alt kiralama yapabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kiracıların alt kiralama yapıp yapamacağını kaleme aldı...

Malatya'da arazi kavgası: 1 ölü!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada akrabasının av tüfeğiyle ateş ettiği kişi vefat etti.

çöp arazi kiralama Haberi

çöp arazi kiralama

AB ülkelerinden gelen ithal çöplerin ardından çöp vurgunlarıda başladı. Çöp dönüşüm firmaları arazi veya depoları kiralayıp, çöpleri bu alanlara bırakıyor. Daha sonra çöpü kaldırmaya gelmiyor. 

Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre, Avrupa'nın kirli çöpleri karşılığında ton başına 100 Euro para kazanan ithalatçıların, bu çöpleri vatandaşların arsasına döküp ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Yurtdışından çöp ithalatı yapan bir firmanın İtalya'dan aldığı tonlarca kirli çöpü, ‘plastik atık' diyerek sahte beyanla gümrüklerden geçirdi. Daha sonra da İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde bir vatandaşın arazisine döküp ortadan kayboldu.

ARSA KİRALAYIP KAÇTILAR

Çöp dönüşüm firmaları vatandaşlardan depo veya arazisini para karşılığında kısa süreliğine kiraladı. Yüksek kira ödeyeceğini söyleyen firma çöpleri almaya gelmedi. Kira parasını alamayan arsa sahibi çöpleri satıp, kirayı tahsil etmeye çalıştı. Ancak çöplere alıcı çıkmadı. Bedava vermeye bile razı...