28 / 04 / 2024

çöp konteynırına emlak ilanı asmak yasak mı

çöp konteynırına emlak ilanı asmak yasak mı

Kocaeli İnşaatcılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği (KİMEDER) Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu, emlakçılığa artık ciddi standartlar getirilmesi konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüş birliğine vardı.

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur? Hem kiracıları hem ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay!

Kiracı ile ev sahipleri arasında, kira artış oranı ve kiranın ne kadar olacağı ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar büyüyor. Peki ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur?

Ev satıp yatırım yapmak mı, kirayla yatırım yapmak mı mantıklı?

Konut satarak yatırım yapmanın mantıklı olup olmadığı merak ediliyor. 100,8 bin takipçili yatırımcı Traveler Nejo isimli bir hesap konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki ev satıp yatırım yapmak mantıklı mı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Dolar/TL kuru bugün 27,50 TL sınırına dayandı! 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yükselişe geçerek 27,50 TL sınırına dayandı. Peki 29 Eylül 2023 dolar/TL alış satış fiyatı ne kadar?

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada 'yüzde 25' zam sınırına devam!

Geçen yıl Haziran ayında fahiş kira fiyatlarının önüne geçilmesi için uygulamaya alınan yüzde 25'lik zam sınırına devam edileceği bildirildi. İşte detaylar...

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor

Dolar/TL kuru bugün 24 TL sınırına yaklaştı. Dolar kurundaki yükselişler devam ederken yatırımcılar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı. Dolar gümbür gümbür geliyor...

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

17 TL sınırına dayanan gümüş tozu duman kattı! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. 17 TL sınırına kadar dayanan gümüş fiyatları tozu dumana kattı.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

MediaMarkt’ta Ramazan kampanyası! Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a indirim! 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a Ramazan’da ihtiyaç duyulan tüm teknolojik aletler MediaMarkt’ta kampanyaya girdi. İşte detaylar...

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

çöp konteynırına emlak ilanı asmak yasak mı Haberi

çöp konteynırına emlak ilanı asmak yasak mı



Zeki Gedikoğlu, emlakçılığa artık ciddi standartlar getirilmesi konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüş birliğine vardı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gedikoğlu şunları söyledi, “Yıllarca vatandaşın gözünde iş yapmadan para kazanılan ve bir masa, bir telefon şeklinde bir mantığı olan emlak işlerinin, dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de saygın ve güvenilir bir meslek haline getirilmesi için çalışmalara başladık.

EMLAK YASASI YOK

Her ne kadar emlakçılık yasası olmasa da KİMEDER gerekli hukuki yaptırımları Kocaeli bölgesinde yürütmektedir.Derneğimize üye olan emlakçıların şikayet ve isteklerini çözme yolunda hareket etmekteyiz.Aynı zamanda mağdur olan vatandaşlarımızın da sorun yaşadığı emlakçılar konusunda gerekli hukuki desteği sağlacağız.

Öncelikle emlakçılık sektörüyle alakası olmayan işletmeleri bu sektörde barındırmayacağız.İşinin ehli olmayan kişiler tarafında yürütülen emlakçılık, insanların mağduriyetlerine de zemin hazırlamakta. Bundan sonra...