24 / 05 / 2024

Çorlu 3. kattan düşen işçisini kurtadrı

Çorlu 3. kattan düşen işçisini kurtadrı

Çorlu'da, inşaattan düştüğünü gördüğü işçiyi tutmaya çalışan meslektaşı, yere hızla çakılmasını önleyerek kurtardı

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutlar!

Uysal Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da inşa edilen Uysal Green Garden'de hemen teslim 3+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Uysal Green Garden'da daire fiyatları ne kadar? Uysal Green Garden fiyat listesi. 

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Sinpaş GYO Çorlu gayrimenkulleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazimiye Mahallesi'nde yer alan 2490 ada 3 parselde bulunan 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Esenyurt'ta 20 kattan 37 kata yükseltilen izinsiz binaya 17.3 milyon TL ceza!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde D-100 karayolu üzerinde bulunan Empire İstanbul projesine 21 kat için ruhsat verildi. 3 ay sonra 29 Eylül 2017’de kat sayısı önce 27’ye aynı gün yapılan ikinci başvuruyla 37 kata çıkarıldı. Usulsüzlükler üzerine bina sahibine 17.3 mil

Sinpaş GYO Çorlu 2490 ada 3 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli Çorlu İlçesi 2490 Ada 3 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Çorlu Nusratiye kura sonuçları 23 Temmuz!

TOKİ Çorlu Nusratiye kura sonuçları 23 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Çorlu'da 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Çorlu Hatip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün muhammen bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ 50 bin konut Tekirdağ Çorlu başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Tekirdağ Çorlu başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor

TOKİ 50 bin konut Çorlu Nusratiye başvuru tarihleri!

TOKİ 50 bin konut Çorlu Nusratiye başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Malatya'da hukuksuz dükkan yıkımı iddiası!

Malatya'da yıkım kararı verilen dükkanlarının hukuka aykırı olarak yıkılmaya çalışıldığını iddia eden bir kadın kendini 3. kattan atmaya çalıştı. Olaya müdahale eden polisler kadının atlamasını engelledi.

Çorlu 3. kattan düşen işçisini kurtadrı Haberi

Çorlu 3. kattan düşen işçisini kurtadrı

Çorlu'da bir binanın dış cephesini onarırken iskeleden düşen inşaat işçisi genci, yoldan geçen bir başka inşaat ustası havada yakalayamaya çalışarak kurtardı. 

Alınan bilgiye göre, Şeyh Sinan Mahallesi'nde iskele kurulu bir apartmanın 3. katında dış cephe sıvası yapan Yaşar Sert (16) dengesini kaybederek düştü. Bu sırada olay yerinden geçen başka bir inşaatta çalışan İbrahim Türksoy (32) yardım çığlıklarını duyduğu Sert'i tutmaya çalıştı. 

Türksoy'un hamlesiyle yere düşme şiddeti azalan Sert, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

     

"Bir gencin hayatını kurtardığım için sevinçliyim"

     

Türksoy, iskeleden düşen gencin çığlıkları üzerine Sert'i yakalamak için hamle yaptığını ve bu hareketinin Sert'in hayatını kurtardığını söyledi. 

Bir kişinin hayatını kurtardığı için mutlu olduğunu anlatan Türksoy, ''Yoldan geçiyordum. İskeleden düşen birini gördüm....