26 / 05 / 2024

çorlu boş parsel

çorlu boş parsel

Çorlu Deri İhtisas OSB, karma statüye geçti. Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman, boş parsellerin atıl durumdan kurtulacağını söyledi.

Emlak Konut GYO Çorlu parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazimiye Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO Çorlu 2490 ada 3 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli Çorlu İlçesi 2490 Ada 3 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Çorlu 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazımiye Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çorlu'da 50.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çorlu 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye Mahallesi, 2208 ada 1 parsel ve 2209 ada 4 parseldeki arsayı 50 milyon 151 bin 60 TL'ye icradan satıyor...

Emlak Konut Çorlu Kazımiye değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çorlu Kazımiye Mahallesi, 4 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Üsküdar'da 9.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, İhsaniye Mahallesi'nde yer alan boş parsel konumundaki arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Çorlu'daki boş parseller atıl durumdan kurtulacak!

Çorlu Deri İhtisas OSB, karma statüye geçti. Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman, boş parsellerin atıl durumdan kurtulacağını söyledi.

Aydın'da boş parsel yok!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından “Deprem, Zemin Problemleri, Zemin İyileştirme Yöntemleri” konulu panel gerçekleşti. Toplamda deprem gerçekleri ve Aydın'ın yapı sorunu konuşuldu.

Kartal 7906 ada 1 parsel imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Kartal İlçesi, 138 pafta, 7906 ada, 1 parsel ve kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

1997 yılında Çorlu'da yeni bir İstanbul kurulacakmış!

1997 yılında gecekondulaşma ve talana son vermek için İstanbul'un çevresindeki boş arazilere modern şehirler kurulacakmış. 15 bin hektar üzerine kurulacak Yeni İstanbul Projesi'yle Çorlu'da, 300 bin nüfuslu yeni bir şehir kurulacakmış.

İstanbul 1. Çevre Yolu ve Boğaziçi Köprüsü için 379 milyon liralık istimlak yapılmış!

Boğaziçi Köprüsü ve İstanbul 1. Çevre Yolu için toplamda 3 bin 402 adet parsel kamulaştırılmış ve bu parsellere 379 milyon 578 bin 587 lira ödenmiş.

Emlak Konut Çorlu ve Çerkezköy'deki parsellerin ekspertiz raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Kapaklı Köyü'nde Yer Alan 17 Adet Parsel ve Tekirdağ İli Çorlu ilçesinde Yer Alan 13 Adet Parseller için hazırlatılan 2013 yıl sonu Değerleme Raporlarını yayınladı...

çorlu boş parsel Haberi

çorlu boş parsel

Çorlu Deri İhtisas OSB, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın izni ile birlikte ismini Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB olarak değiştirdi. Deri sektörünün yanında bölge içinde yer alacak olan sektör grubu ana sözleşmesini güncelleyen Çorlu Deri OSB yönetimi, geri dönüşüm, gıda, kimyasal üretim haricinde mevzuatlar çerçevesinde diğer sektörlere de yer verebilecek. 


Çorlu Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Duman, karma OSB'ye geçiş kararını ekonomik nedenler ile aldıklerini belirterek, "Özellikle son beş yıldır Rusya'nın da içinde bulunduğu ekonomik kriz başta olmak üzere dünya piyasalarında yaşanan krizler Türkiye'deki deri sektöründe durgunluklara sebebiyet verdi. Hem ekonomik ölçekte hem de istihdam anlamında küçülmelere sebep oldu. Bölgede faaliyet gösteren firmaların yüzde 75'inin üretimi tamamen veya geçici olarak durdu. OSB'nin tek gelir kaynağı...