29 / 04 / 2024

Corpera turizm otelleri

Corpera turizm otelleri

Ferit Şahenk, ABD'nin dünyadaki ilk mülkü Palazzo Corpi'yi kiralayan Serdar Bilgili'nin şirketi Corpera'ya ortak oluyor. Corpera, 141 yıllık binada içinde otel, restoran ve kulübün de olacağı Soho House'u kuruyor

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Elbirliği sistemi ile turizm sektörü canlanacak!

Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Emin Grup, kapanan büyük otelleri de gündemine alarak, Turizm sektörünü canlandırmak, ekonomiye katkı sağlamak ve vatandaşlara kredisiz, faizsiz “Elbirliği sistemi” ile tatil imkanı sunac

2006 yılında Limak'ın hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmak!

2006 yılında Limak Holding'in hedefi İstanbul'da turizm tesisi açmakmış. Antalya, Kıbrıs ve Ankara'da butik otelleri bulunan Limak Holding, Emekli Sandığı'na ait Maçka Oteli'yle de ilgilenecekmiş.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Doğuş-Bilgili ortaklığı için bir engel yok!

Rekabet Kurulu, Corpera Turizm Yatırımları A.Ş.’nin paylarının belirli oranda hissesinin Doğuş Holding tarafından, Palazzo Corpi GMBH’dan devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi.

Bilgili ve Şahenk ortaklığına izin çıkmadı!

REKABET Kurumu, Serdar Bilgili ve Ferit Şahenk'in ortaklığına izin vermedi. Kurul kararlarına göre, Corpera Turizm Yatırımlarının paylarının belirli oranda hissesinin Doğuş Holding tarafından, Palazzo Corpi GMBH'dan devralınmasına izin verilmedi..

Ferit Şahenk Corpera Turizm'e ortak oluyor!

Ferit Şahenk, ABD'nin dünyadaki ilk mülkü Palazzo Corpi'yi kiralayan Serdar Bilgili'nin şirketi Corpera'ya ortak oluyor. Corpera, 141 yıllık binada içinde otel, restoran ve kulübün de olacağı Soho House'u kuruyor

Mustafa Durmaz: Yerli turistler butik otelleri tercih etmeye başladı!

Butik otellere olan ilginin arttığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti.

Sururi Çorabatır: Turizm bölgelerindeki dere yatakları temizlenmeli!

TÜROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır, turizm bölgelerindeki dere yataklarının temizlenmesi gerektiğine dikkat çekti. Çorabatır, bazı bölgelerde sağanak yağışa bağlı otelleri su basmasına bağlı maddi hasarların oluştuğunu söyledi.

Turizm yapıları içinde kent otelleri!

Hızla gelişen ulaşım kolaylıkları ve iletişim teknolojileri ile sermayenin küresel hareketindeki artan ivme ve turizm sektörlerindeki büyük patlama mimarlara yeni konaklama tesisleri yaratma konusunda önemli görevler yükledi...

Corpera turizm otelleri Haberi

Corpera turizm otelleri

Garanti Bankası'ndaki yüzde 14.9'luk hissesini İspanyol ortağı BBVA'ya 5.5 milyar liraya geçen ay satan Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk, turizmdeki yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor. İşadamı Serdar Bilgili'yle işbirliklerini artıran Şahenk, bu kez de Bilgili Holding'in turizmdeki en önemli firmalarından Corpera Turizm'in ortağı oluyor. Bilgili'yle görüşmeleri olumlu sonuçlanırsa Şahenk, Corpera'dan hisse alarak İstanbul'un en lüks porjelerinden birini de yönetmiş olacak. Corpera'nın turizmdeki en önemli ayağını, 3 ayrı bloktan oluşan Palazzo Corpi yapısı oluşturuyor. 2009'da binayı 51+51 yıllığına kiralayan Bilgili, yapıyı dünyaca ünlü bir kulübe çevirecek. Jet sosyete ve sanat dünyasını buluşturan ve aralarında Nicole Kidman, Victoria Beckham gibi isimlerin de üye olduğu Soho House'u İstanbul'a getirmeye karar veren Bilgili, bu planını da Palazzo Corpi'de Şahenk'le gerçekleştirmiş olacak. Otel, restoran...