04 / 05 / 2024

Corridor Rezidans kampanya

Corridor Rezidans kampanya

Corridor Rezidans projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede satışı devam eden son 17 daire kaldı. Kalan dairelerin tipleri 1+1 olarak tasarlandı. İşte Corridor Rezidans kampanya detayları...

Corridor Rezidans'ta geri sayım başladı!

Son 17 dairenin kaldığı Corridor Rezidans'ta geri sayım başladı. Kalan daire tiplerinin tamamının 1 oda 1 salon olduğu projede fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Corridor Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı!

Konutların 2014 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Sur Yapı Corridor projesinde peşin ödemelere özel yüzde 10 + yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Projede satışlar devam ediyor...

Corridor Rezidans'ta geri sayım başladı: Son 60 daire!

Sur Yapı projesi olarak hayata geçirilen Corridor Residence, İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Dairelerin 2014 yılının Aralık ayında teslim edileceği projede son dairelerin satışları devam ediyor...

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Roya Nova Rezidans'ta 60 ay 0 faiz!

ROYA YAPI, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen karşısında yer alan Roya Nova Rezidans projesinde başlattığı kampanya ile 60 ay 0 faiz imkanı sunuyor.

Taksim 360'da lansmana özel kampanya!

Taksim 360’ta, sınırlı sayıda rezidans lansmana özel kampanya ile satışa sunuldu. 60 ay sıfır faiz, yüzde 5 peşinatla satışa sunulan kampanya kapsamında toplam 90 rezidans, 30 ofis bulunurken projede ilk teslimler 2017’de yapılacak.

Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Marka Rezidans projesinde 27 Ocak 2017'ye kadar bal gibi kampanya sunuluyor. Bursa Marka Rezidans ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Park Residences Cadde ile kira öder gibi rezidans sahibi olun!

Park Residences Cadde, lüks rezidans satışında bir ilke imza atıyor. projede, ödeme vadesi 150 aya kadar uzatıldı. Bu ayrıcalıklı kampanya ile Park Residences Cadde’de kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Nurol Park Basın Ekspres Rezidans!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol Park Basın Ekspres Rezidans projesinde sıfırlayan kampanya devam ediyor.

Oryapark İstanbul'da sıfır faizli kampanya atağı!

Örnek daireleriyle seçme imkanı sunan Oryapark Rezidans'ta sıfır peşinat ve sıfır faiz fırsatı içeren kampanya da devam ediyor. Ofis binaları hazır olan projede, rezidans binalarının teslim tarihi 2016 sonu olarak öngörülüyor.

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya!

Propa Plus Residences lansmana özel kampanya düzenlendi. Propa Plus Zincirlikuyu'da toplam 38 rezidans daire bulunuyor.

Propa Plus lansmana özel kampanya!

38 adet rezidans'tan meydana gelen Propa Plus lansmana özel kampanya düzenlendi. İşte, Propa Plus kampanya detayları...

Marina Ankara Oran kampanya detayları!

Marina Ankara Rezidans'ta daireler 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Oran kampanya detayları...

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya!

Toplamda 1.175 adet daireden meydana gelen Concord İstanbul Rezidans İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. İşte Concord İstanbul Teknik Yapı kampanya detayları...

Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme koşulları!

Toplam 304 adet dairenin bulunduğu projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar değişiyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 kampanya indirimi sağlanıyor.

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Essenora Rezidans'da 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. 6 blok halinde yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları...

Corridor Rezidans kampanya Haberi

Corridor Rezidans kampanya

7 blok olarak inşa edilen Corridor Rezidans projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor.  Proje İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı olan Güneşli bölgesinde inşa eidliyor. 


Toplam 550 tane daireden meydana gelen Corridor Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Corridor Rezidans kampanya

Corridor Rezidans projesinde satışı devam eden son 17 daire kaldı. Daire tiplerinin 1 oda 1 salon olarak kaldığı projede fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Güneşli Sur Yapı Corridor projesinde otopark, avm, fitness center, yüzme havuzu, teraslar, bisiklet yolları, vitamin bar, çocuk oyun alanları, güvenlik gibi alanlar yer alıyor. 


Corridor Rezidans iletişim 

Tel: 444 5 787

Web: http://www.suryapicorridor.com.tr/

Esra Nur...