09 / 05 / 2024

çorum 2015 belediye toplantısı

çorum 2015 belediye toplantısı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başkanlığında yapılan toplantıda çoğu imar ağırlıklı 22 madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda İmar Komisyonunun raporu kabul edildi.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Çorum'da 3-5 yaşında olan binalar dökülüyor! 

Çorum CHP Belediye Meclis Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Çorum Belediyesi'nin 3-5 yıl içerisinde yaptırdığı tesis ve binaları teslim aldıktan sonra, 5 milyon 581 bin TL daha tadilat için para harcadığını iddia etti.

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Çorum Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çorum Belediye Meclisi’nin yeni yılın ilk toplantısı Belediye Başkanı Zeki Gül’ün başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Çorum Belediye Meclisi’nde imar görüşülecek!

Çorum Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısı 6 Eylül'de gerçekleşecek. Belediye Meclisi Salonu'nda yapılacak toplantıda imar planı değişiklikleri karar bağlanacak.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Çorum belediye hizmet binası 2018'de tamamlanacak!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Çorum belediye hizmet binasının 2018'de tamamlanacağı belirtildi.

Çorum Alaca'ya 11 yeni saha geliyor!

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek yatırımları hakkında konuştular.

Çorum'un yeni belediye binası ihaleye çıkıyor!

Çorum Belediyesi yeni hizmet binasının yapım işini ihaleye çıkarıyor. Belediye İhale Salonunda yapılacak ihale 13 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Kargı 2016 kura çekimi!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü toplam 243 adet konutluk, Çorum – Kargı Belediye Projesi'nde kura heyecanı başladı. İşte, TOKİ Çorum Kargı 2016 kura çekimi..

TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Çorum Merkez'de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede konut fiyatları 110 bin 746 TL'de başlıyor. Peki TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman 2015?

çorum 2015 belediye toplantısı Haberi

çorum 2015 belediye toplantısı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başkanlığında yapılan toplantıda çoğu imar ağırlıklı 22 madde görüşülerek karara bağlandı. İmar Komisyonu raporunun kabul edildiği toplantıda Çomar mevkii 153 ada, 87 parselde akaryakıt ve LPG istasyonu için talep edilen imar planı değişikliği, İmar Komisyonunun raporu doğrultusunda oy birliği ile reddedildi.Toplantıda ayrıca 2 ayrı gayrimenkul alınması konusunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye yetki verildi.

ÇORUM BARAJI’NDA DIP TEMIZLIĞI

DSİ 5. Bölge Müdürlüğü, Çorum Barajı’nda dip temizliği yaparak Türkiye’de bir ilke imza atacak.Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak temizliğin finansmanı Çorum Belediyesi tarafından karşılanacak.Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başkanlığında dün yapılan Belediye Meclisi Toplantısında Çorum Barajı Rezervuar rusubat temizliğiyle ilgili olarak Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Meclise havale edilen yazı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.


Gündemle ilgili olarak Meclis üyelerine bilgi...