02 / 05 / 2024

Çorum Aqua Park son durum

Çorum Aqua Park son durum

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Çorum Kent Park, Millet Bahçesi oluyor!

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kentpark, "Millet Bahçesi" olarak düzenlenecek.

Çorum 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri Müzesi açıldı. Bin 600 metrekare alan üzerinde yapılan müze 3 milyon 500 bin liraya mal oldu.

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.

TOKİ Çorum Slinkent Konutları'nda imar değişikliği!

Çorum Slinkent'te TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut için imar değişikliği yapıldı. İmar planında, sosyal kültürel tesis, cami, anaokulu, sağlık tesisi ve park alanları da yer alıyor.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Çorum'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğinin düzenlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi ve İnönü caddelerinde geçici park uygulaması geliyor.

Çorum Kent Park'ta inşaat sürüyor!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan ve tamamlandığı şehrin imajını değiştirecek olan Kent Park inşaatında incelemelerde bulundu.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Çorum Kent Park'ta betonarme inşaatın yüzde 95'i tamam!

Çorum Belediyesi'nin vizyon projesi Hıdırlık Peyzaj ve Kentpark'ta çalışmalar hızla devam ediyor. 30 Ağustos 2017 tarihinde tamamlanacak olan projede betonarme inşaatların yüzde 95'i tamamlandı.

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Çorum Gemici Tabiat Parkı'nda çalışmalar hızlandı!

Çorum Osmancık Belediyesi tarafından Gemici Mahallesinde 11 dönüm alan üzerine inşa edilen Gemici Tabiat Parkında çalışmalar hızlandırıldı.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çorum Aqua Park son durum Haberi

Çorum Aqua Park son durum


Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşaa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.


Şehrimizin en fazla ihtiyaç hissettiği hususlardan biri de insanların eğlenerek vakit geçirebilecekleri yerlerin sınırlı olması diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 8 yıldır bu eksiği giderecek yatırımlar yaptık. Aqua Park'ın Çimento Fabrikası yanında bulunan alana inşaa edilecek. parselinde düzenleme yapıldığını açıkladı.


Tamamen üzeri kapalı olacak tesis de kadınlar, erkekler ve çocuklar için ayrı ayrı havuzların bulunacak. Tesisimizin  projesi tamamlanma aşamasında. Özellikle yaz aylarının kavurucu sıcaklarında serinlemek isteyen hemşehrilerimize adeta nefes aldıracak olan "Aquapark"ımızda su kaydırakları ve dinlenme alanları yer alacak. Ayrıca çevresinde de yine  tenis kortu ve basketbol sahaları bulunacak.



Çorum...