26 / 05 / 2024

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen binicilik tesisinin kiralama ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi 8 Ekim'de!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen binicilik tesisinin kiralama ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Slinkent Konutları'nda imar değişikliği!

Çorum Slinkent'te TOKİ tarafından inşa edilecek 500 konut için imar değişikliği yapıldı. İmar planında, sosyal kültürel tesis, cami, anaokulu, sağlık tesisi ve park alanları da yer alıyor.

Çorum'da 22 köye sulama tesisi inşa edilecek!

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Merkez ve İlçe Köylerine 22 adet Sulama Tesisi yapılacağı müjdesini verdi.

Çorum'a 70 milyon liralık katı atık tesisi!

Çorum'da, Avrupa Birliği desteğiyle kurulacak 70 milyon liralık katı atık tesisi ve çöp toplama istasyonunun yapımına başlandığı bildirildi.

Sevil Sabancı'nın turizm tesisi projesine İBB'den ret!

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

Çorum Alaca'da yeni arıtma tesisi faaliyete geçti!

Çorum'un Alaca Belediyesi 'nin en önemli yatırımları arasında yer alan içme suyu arıtma tesisi tamamlanarak hizmete girdi. İlçenin içme suyu şebekesine bağlantısı gerçekleşti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çorum'un 4 ilçesine destek!

Çorum'un Laçin ve İskilip Belediyelerine yol süpürme aracı, Osmancık Belediyesi'ne atıksu artıma tesisi için 150 bin lira, Bayat Belediyesi'ne de çöp konteynırları için 50 bin lira destek sağlandı...

Doğu Mobilya Çorum'da üretim tesisi kurmayı planlıyor!

Doğu Mobilya, 2 milyon dolarlık yatırımla Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim tesisi kurmayı planlıyor. 2015 yılına kadar faaliyete almayı planladığı bu tesisle seri üretime geçmeyi amaçlayan firma, aynı zamanda ihracat yapmayı da hedefliyor

Çorum Alaca'nın 100 yıllık içme suyu problemi ortadan kalkacak!

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıl içinde tamamlanacak arıtma tesisi, Alaca' nın 100 yıllık içme suyu problemini ortadan kaldıracak" dedi....

Doğu Mobilya 2 milyon dolarlık yatırımla Çorum'da üretim tesisi kuracak!

Ahşap mobilya alanında kişiye ve alana özgü üretim yapan Doğu Mobilya, 2 milyon dolarlık yatırımla Çorum Organize Sanayi'de üretim tesisi kurmayı planlıyor.Tesisin 2015'te üretime geçmesi hedefleniyor..

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk binicilik tesisi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde kaymakamlıkça yaptırılan binicilik tesisinin, Türkiye'de Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk binicilik tesisi olduğu bildirildi...

Çorum'da 3 milyon 770 bin liraya icradan satılık rendelik tesisi!

Çorum'da yer alan tavuk çiftlikleri, rendelik tesisi ve soğuk hava depoları 3 milyon 770 bin 87 liraya icradan satışa sunuldu...

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi Haberi

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi

Çorum Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan ve binicilik sporunda Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer alan Binicilik Tesisi 8 Ekim’de ikinci kez kira ihalesine çıkıyor.

Çorum Belediyesi'nde yer alan habere göre, hemşehrilerimizin hizmetine önemli tesisi daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, “Ata sporumuz olan biniciliğin yeni nesillere aktarılması amacıyla yaptığımız binicilik tesisini tamamladık. Tesisin hizmete açılması için kira ihalesine çıkıyoruz. Binicilik sporunun yaygınlaştırılması noktasında uzun yıllar hizmet verecek önemli bir tesisi şehrimize kazandırdık” diye konuştu.

Toplumun her kesimine hitap ediyor

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, “Binicilik Tesisi ile yavrularımız at biniciliğini öğrenirken aynı zamanda da hayvan sevgisini yoğun olarak yaşayacaklar. Binicilik Tesislerimizden fiziksel ve zihinsel sorunu olan kardeşlerimiz, dezavantajlı gruplarımız da faydalanacaklar. Bir anlamda toplumun tüm kesimlerine sosyal hizmet verecek...