29 / 04 / 2024

çorum osb alanı

çorum osb alanı

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 215 hektarlık ilave alanı 2017 yılında hizmete açılacak.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Bilecik Pazaryeri OSB'ye 4 firmadan 135 milyon TL'lik yatırım!

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, 4 firma tarafından Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanına toplam 135 milyon TL'lik yatırım yapılıyor. 

Kızılağaç'ta yat limanı ve OSB alanı ayrılması talebi mecliste!

Kızılağaç Bölgesi 2. Etap Uygulama İmar Planında Yat Limanı ve Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas OSB alanı ayrılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çorum OSB için yatırım daveti!

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayici ve işadamları ile bir araya geldi. Vali Kılıç, Çorum OSB’nin sahip olduğu alan itibariyle büyük yatırımlara açık olduğunu söyledi.

Çorum Belediyesi ticaret alanı satacak!

Çorum Belediyesi, Çepni Mahallesi'nde bulunan ticaret alanı olarak işaretli arsayı satışa sundu.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Çorum OSB'de altyapı inşaat ihalesi 8 Haziran'da!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

çorum osb alanı Haberi

çorum osb alanı

Organize sanayi bölgemizde, sanayiciler için gerekli elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon, yağmursuyu ve yol gibi her türlü sorunsuz altyapısı ile hizmet veriliyor. Bölge içinde sanayicilerin daha iyi şartlarda üretim yapabilmeleri için KOSGEB Merkez Müdürlüğü, TSE Müdürlüğü, Gümrük Müdürlüğü, Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, Telekom'un kurduğu müstakil telefon santrali hizmet veriyor. Ayrıca, Bölge Müdürlüğü İdare Binası'nda, Çorum TSO Temsilciliği'ne Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine irtibat ofisi tahsis edildi ve sanayicilere daha etkin ve verimli hizmet verilmesi amaçlandı. 


Ayrıca önümüzdeki yıllarda göz önüne alınarak, bölgemiz bitişi ve doğusunda bulunan yaklaşık 215 hektarlık alanın yer seçimi tamamlandı, imar planı onaylandı, parselasyon ve altyapı projeleri çalışmaları tamamlandı. Yol, yağmursuyu, atıksu ve içme suyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. Müteahit firmaya yer teslimi...