20 / 07 / 2024

Çorum Osmancıkta imar sorunu çözülüyor mu

Çorum Osmancıkta imar sorunu çözülüyor mu

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık'ın hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi ile bölgenin cazibe merkezi ve geleceğin örnek kenti olacağını söyledi.

Çorum'da bir vatandaş arazisinden geçen yolu 'Dur, özel mülkiyet' afişi ile ulaşıma kapattı!

Çorum'un Osmancık ilçesinde yaşayan bir vatandaş, arazisinden geçen yolu ''Dur, özel mülkiyet' afişi asarak tel örgüyle ulaşıma kapattı.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Mahkeme imar artışı kararını iptal etti! 365 hakim, savcı ve bürokrat açıkta kalabilir!

25 konut izni verilen arazide imar güncellenmesine giderek konut sayısını 390’a çıkaran Melih Gökçek zamanındaki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kararı kabul edilmedi. 

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum'da arazi kavgası: 2 ölü!

Çorum'un Osmancık ilçesinde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada tüfekle vurulan baba ve oğlu yaşamını yitirdi...

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesi arazisi imar değişikliğine onay!

Çorum'da inşa edilen Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin kapasitesinin genişletilip çağın şartlarına uygun olarak yeniden yapılması için imar planı değişti.

Çorlu Önerler Mahallesi'nin imar planları askıya çıktı!

Çorum Önerler Mahallesi'nin imar planı çalışmaları tamamlanıp askıya çıkarıldı. Plan notları 1 ay boyunca askıda kalacak.

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.

Çorum Ulukavak Mahallesi'nde imar tepkisi!

Çorum'un Ulukavak Mahallesi 2. Damat Şükrü Sokak'ta bulunan vatandaşlar, uygulanan yanlış imar politikalarından dolayı mağduriyetlerini dile getirdiler.

TOKİ Çorum 218 konut ihalesi bugün!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum Osmancık 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

Çorum Osmancıkta imar sorunu çözülüyor mu Haberi

Çorum Osmancıkta imar sorunu çözülüyor mu

Osmancık Belediye Başkanı Haraza Karataş, Osmancık'ın bölgenin cazibe merkezi ve geleceğin örnek kenti olacağını söyledi. 


Osmanbey Konağı'nda düzenlediği değerlendirme toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hamza Karataş, son 6 aylık süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veıdi. 


Geleceğe yönelik hazırlanan projeleri birer birer yatırıma dönüştürdüklerini belirten Başkan Karataş, hedeflerinin alt yapı problemi olmayan, içme suyu sorunu çözülmüş, sanayi yatırımları yapılmış, kentsel dönüşümü, eğitim, kültür ve turizm alt yapısı tamamlanmış, daha gelişmiş, daha sosyal, mutlu ve huzurlu, yaşanabilir bir Osmancık olduğunu vurgulayarak, bu hedefe hızla yaklaştıklarını altını çizdi. 


Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışmaların tamamlandığını ve en kısa sürede alt yapı başlanacağını anlatan Başkan Karataş, "Sanayi bölgemizin resmi olarak kurulmasının ardından kısa sürede imar planları yapıldı. Osmancık, İstanbul - Iran istikametinde uluslararası bir yol üzerinde...