28 / 07 / 2024

Çorum Otogarı kira ihalesi

Çorum Otogarı kira ihalesi

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız." dedi..

Antalya otogar esnafından kira indirimi talebi!

Antalya Otogarı’nda faaliyet gösteren faaliyet Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması yönünde talepte bulundu.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Avrasya GYO, İlkadım Otogarı'nın kira sözleşmesini Avrasya Terminal'e devretti!

Avrasya GYO'nun Samsun ili Kıran Mahallesinde yer alan Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kiracısı Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş.'nin tarafına ulaşan talebi doğrultusunda kira sözleşmesinin 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'ye devrine karar verildi.

Mobilya üreticilerinden mülk sahiplerine kira desteği çağrısı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Çorum’da kira fiyatları yüzde 10 arttı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre Çorum'da kiralık ev fiyatları arttı. Bölgede üniversite öğrencileri için kira ücretleri yüzde 10 zamlandı.

Çorum'da kentsel dönüşümle 2 bin 596 yapı yıkıldı!

Çorum’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 3 yıl içinde Bin 489 dosyanın tüm işlemlerinin ve yıkımının yapıldığı belirtilirken, kira yardımı başvurularına göre de 9 milyon 860 bin TL’lik bedelin 6 milyon 650 bin TL’sinin ödendiği kaydedildi.

Adıyaman yeni otogarında peron kiraları dudak uçuklatıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından bir işletmeye ihaleye verilen yeni otogarın işletmesini alan işletmeci tarafından belirlenen peron kira bedelleri dudak uçurttu.

Mersin Otogarı'nda fesih işlemi başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Otogarı işletme ihalesini alarak üç yıllık kira sözleşmesi düzenlediği Mersin Şimşek Grup'un sözleşmedeki hükümleri yerine getirmemesi nedeniyle kira sözleşmesinin fesih işlemlerini başlattı

MEŞTİ'deki yüksek kira bedelleri 2. kez krize neden oldu!

Mersin şehirlerarası otobüs terminalinde yaşanan yüksek kira sıkıntısı yüzünden birçok otobüs firması rotayı Tarsus Otogarı'na çevirdi.

TOKİ Çorum İskilip başvuru 2015!

TOKİ ve İskilip Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ İskilip Evleri'nde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. TOKİ Çorum İskilip başvuru 2015...

Mersin'de otogar krizi yeniden alevlendi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin temmuz ayı Meclis toplantısına, otogarın satışıyla ilgili kriz damga vurdu. Tartışmaların sonucunda otogar satışı ve kira düzenlemesiyle ilgili madde eylül ayına ertelendi.

Çorum Otogarı kira ihalesi Haberi

Çorum Otogarı kira ihalesi

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız. Fiyatlarda revizyon yapacağız. Ancak bu fiyat asla onların istediği gibi olmayacak. Gecekondudan çıkıp villaya yerleşeceksiniz ve gecekondu fiyatından ödeme yapacaksınız. Böyle bir şey asla söz konusu olamaz" dedi. 


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni Otogarın işyeri kira ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. 

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız. Fiyatlarda revizyon yapacağız. Ancak bu fiyat asla onların istediği gibi olmayacak. Gecekondudan çıkıp villaya yerleşeceksiniz ve gecekondu fiyatından ödeme yapacaksınız. Böyle bir şey asla söz konusu olamaz" dedi. 

Terminal'in yapımının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Külcü, artık küçük rötuşlar yapıldığını ifade...