04 / 05 / 2024

Çorum Stadı yıkım

Çorum Stadı yıkım

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “Stadın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır. Müdahil olma yetkimiz yok.” dedi.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

San Siro Stadı yıkılıyor!

Milano'nun sembolleri arasında yer alan tarihi San Siro Stadı'nın yıkımı konusunda yeni bir aşama kaydedildiği belirtildi.

Çorum Aşağı Sanayi’de 17 iş yerinin yıkımına başlandı!

Çorum'da şehir içinde yer alan sanayi olma vasfını uzun zamandır kaybeden Aşağı Sanayi’de değişime başlandı. 17 iş yerinden oluşan alanda ilk etabın yıkımı bugün gerçekleşti.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Küçükköy Stadı yıkımdan kurtuldu!

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yıkım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Bahçesi olacak' dediği Mersin'deki Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. 

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Eskişehir Millet Bahçesi için yıkım çalışmaları devam ediyor!

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Yıkılan stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak..

Eskişehir Atatürk Stadı'nda millet bahçesi için yıkım başladı!

Eskişehir'de Atatürk Stadı'nın yıkımı başladı. Stadın yerine millet bahçesi gelecek. Yıkım ihalesini kazanan müteahhit Hüseyin Din. konuyla ilgili açıklama yaptı...

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Çorum Stadı yıkım Haberi

Çorum Stadı yıkım

Stadyum yeri satış ihalesi ile ilgili milletvekillerine yönelik eleştirilere cevap veren Bağcı, "İlimiz Merkezinde yer alan Turan Kılıççıoğlu Stadı, Kapalı Spor Salonu, Güreş Eğitim Merkezi, Tenis Kortları, Voleybol ve Basketbol Sahaları, Sentetik Çim Saha, Müştemilatları ve Amatör Spor Kulüpleri tarafından kullanılan spor altyapılarının da içinde bulunduğu 55 bin metrekarelik taşınmazın Çorum Belediye Meclisi kararı sonucu ihale yoluyla kar paylaşımı yöntemi ile satışı hiç kuşkusuz sporseverlerin ve Çorumluların önemle ve duyarlılıkla takip ettiği bir husus olduğu kadar bizler tarafından da takip edilmektedir.


İdarecilerin ve karar süreçlerindeki seçilmiş şahsiyetlerin kararlarında kamu yararı gözetmesi temel ilke olması gereği ortadadır.


Diğer taraftan, kaldırılması kararı alınan mevcut statlar ve spor altyapılarına karşılık şehrimizin imar planları ve genişleme alanlarına uygun yerlerinde daha modern spor altyapılarının yapılması şartına...