26 / 07 / 2024

Çorum Stadyumunun yerine ne yapılacak

Çorum Stadyumunun yerine ne yapılacak

CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, mevcut stadyumun yerinin değiştirilmemesi gerektiğini hatta sporun yanında kültür ve sanat faaliyetlerinin de yapılacağı büyük bir kültür merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Samsun'da 31 milyon TL'lik millet bahçesi inşa ediliyor!

Samsun Canik ilçesinde yıkılan 19 Mayıs Stadyumunun yerine yapılacak olan millet bahçesinin inşaatına başlandı. İnşaat alanına konulan tabelada, millet bahçesinin 31 milyon 253 bin TL mal olacağı bildirildi.

Çorum Sungurlu Şehir Stadyumu'nun tapu işlemleri tamamlandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesine yapılması planlanan Şehir Stadyumunun tapu işlemleri sona erdi. Geçen hafta, Şehir Stadyumu ile Mahmut Atalay Kapalı Spor Salonu’nun ifraz işlemi gerçekleşmişti.

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nın yerine AVM yapılacak!

Çorum Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresindeki 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye farafından ihale yapıldı.

Çorum Turhan Kılıçcıoğlu Stadı yerine ne yapılacak?

Çorum Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı ve çevresindeki toplam 55 bin metrekarelik alana bin 500 konut ve AVM inşaatı için belediye tarafından ihale yapıldı.

Çorum'daki Turhan Kılıçoğlu stadı AVM mi olacak?

ÇORUM’un 10 bin kişilik Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresinde bulunan spor tesisleri yerine alışveriş merkezi inşaatı için ihale yapıldı.

'Çorum Stadı'nın yıkımı doğru, konut yapımı yanlış'

Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı Orhan Sakınmaz. Çorum şehir Stadı ve spor tesislerinin olduğu yerlerin yıkılmasının doğru ama yerine yapılması düşünülen konutların yanlış olduğunu söyledi.

Çorum Kent Meydanı 2017'de tamamlanacak!

Çorum Belediyesi ile İl Özel İdaresi arasında Vilayet Meydanı için imzalar atıldı. Belediye Başkaaffer Külcü, Valilik karşısında bulunan Tekel Binası ve Özel İdare binası yerine yapılacak olan meydanın 2017'nin baharında tamamlanacağını söyledi.

Çorum Park'ın ihalesi gerçekleşti!

Kültür Sitesi'nin yerine yapılan Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi. Belediye Meclis Salonu'nda Encümen huzurunda düzenlenen ihalenin başkanlığını Çorum Park'ın çay bahçesinin işletmesi ihale edildi.

Sorgun İlçe Stadyumu'nun yenileme çalışmaları hızla devam ediyor!

Yozgat’ı önümüzdeki sezonda da Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor’un maçlarını oynadığı İlçe Stadyumunun yerine yapılan yeni ilçe stadında çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor...

Çorum'da çıkan ev yangınında 4 kişi hayatını kaybetti!

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler mahallesi Sülüklüevler 40. Sokak'taki tek katlı bir evden yangın ihbarı alan Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı...

Erkan Karakaya: 5 Ocak Stadyumu kamusal alan olarak kalmalıdır!

Mimar Erkan Karakaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca "Ben yaparım olur" mantığıyla Adanalıya dayattığı 5 ocak stadyumunun yerine öngörülen imarın kabul edilemez ve adeta Adana'ya ihanet imarı niteliğinde olduğunu söyledi.

Çorum Belediye Başkanı Çorum'da yapımı süren projeleri inceledi!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parkta incelemelerde bulundu..

Çorum Stadyumunun yerine ne yapılacak Haberi

Çorum Stadyumunun yerine ne yapılacak

CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, mevcut stadyumun yerinin değiştirilmemesi gerektiğini hatta sporun yanında kültür ve sanat faaliyetlerinin de yapılacağı büyük bir kültür merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirtti. 


Mevcut stadın yerine yaklaşık 2 bin konut yapılması tasarlanan kentin imar yapılanmasına ve coğrafi yapısına uygun olmayan bu projenin yaklaşık 30 yıl öncesinde bazı çevreler tarafından gündeme getirildiğini kaydeden Gürsel Yıldırım, "Duyarlı Çorum halkı tarafından tepki gösterildiği için uygulanamamıştır. Bu günlerde maddi kaynak sağlamak amacıyla belediye tarafından yeniden gündeme gelmiştir. Söz konusu yerde yapılacak böyle bir konut alanının başta stad çevresi, sokak, cadde ve mahallerde zaten var olan trafik yoğunluğu ile birlikte trafik ve otopark sorununun artarak Çorum'un büyük bir kesiminde daha da katlanarak devam edeceği bilinmektedir. Şu anda Çorum'da acil konut ihtiyacı...