02 / 05 / 2024

çorum Taç Fabrika Satış Mağazası

çorum Taç Fabrika Satış Mağazası

TAÇ’ ın Çorum’daki ilk mağazası, Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı ’nda kapılarını açtı. Çorumluların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, ziyaretçilere çok özel fırsatlar da sunuldu.

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Dorçe Prefabrik, şantiyeyi fabrika ortamına taşıyor!

Çelik modüler çözümleriyle çok sayıda kentte konut üretimi yapan Dorçe, inşaat sürecini şantiyeden kontrollü fabrika ortamına taşıyor.

Çorum Merkez'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülalibey Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 11 milyon 252 bin 557 TL'ye satıyor...

Esenyurt'ta 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsasını 8 milyon 562 bin 790 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

Sivas'ta fabrika inşaatları artıyor!

1989 yılında faaliyete geçen Sivas Merkez birinci OSB'de halen 158 firma üretim yapıyor. 2021 sonunda tamamlanması planlanan fabrika inşaatları ile birlikte bölgede istihdam edilenlerin sayısı artacak. 

Model fabrika Mersin Tarsus OSB Ağustos’ta açılıyor!

Model fabrikalar ve inovasyon merkezler i diğer şehirlerde farklı alanlarda kurulurken, ilk kez Mersin’de aynı binada yer alacak. Mersin Tarsus OSB’de temeli atılan model fabrika ve inovasyon merkezinin Ağustos’ta hizmete girmesi için gün sayıyor.

Çorum'da 17.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Pınarçay Köyü'nde bulunan fabrika ve arasını 17 milyon 243 bin 233 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 2 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Dardanel borçlarından kurtuluyor, arazileri geri alıyor!

Uzun süredir mali sıkıntılarla boğuşan Dardanel, bankalarla borç sorununu çözerek gayrimenkullerine yeniden kavuşuyor. Şirket, KAP'ta  fabrika arazilerinin geri alımıyla ilgili açıklama yaptı.

Çorum'da 19.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binaları ve arsaları!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Bayat Köyü, Kurucan Mevki 4610 ada, 44 parselde yer alan fabrika binaları, tarlası ve müştemilatını 19 milyon 642 bin 846 TL'ye icradan satıyor...

Esenyurt'ta 7.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Esenyurt'ta yer alan fabrika binası Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından 7 milyon 591 bin 880 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Çorum'da 27 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Yaydiğin Köyü'nde yer alan fabrika binası 27 milyon 125 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Çorum Ayarık'ta 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık Mahallesi'ndeki 2 bin 558 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

çorum Taç Fabrika Satış Mağazası Haberi

çorum Taç Fabrika Satış Mağazası


Zorlu Tekstil Grubu’nun, Türkiye’de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ’ın Çorum’daki ilk mağazası, Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı’nda kapılarını açtı. Çorumluların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, ziyaretçilere çok özel fırsatlar da sunuldu.

TAÇ Fabrika Satış Mağazası’nda, perdeden nevresime, yatak örtüsünden battaniyeye, havludan lisanslı ürünlere kadar uzanan geniş bir yelpazedeki ürün çeşitleri yer alıyor.

40 yılı aşkın deneyimi ile Türkiye’de ev tekstil sektörünün lider markası konumundaki TAÇ, Çorum’da açılışı yapılan TAÇ Fabrika Satış Mağazası’yla, kentte ev tekstil alışverişine yeni bir soluk getirdi. Çok özel kampanyalarla açılışı gerçekleştirilen TAÇ Fabrika Satış Mağazası’na, Çorumlular yoğun ilgi gösterdi.

Perdeden nevresime, yatak örtüsünden, battaniyeye, havlu, bornoz ve masa örtüsünden, lisanslı ürünlere kadar farklı kategorilerde özel tasarımlara sahip çok çeşitli ürünlerin, 2 katlı mağazada 800 metrekarelik bir alanda...