28 / 04 / 2024

Çorum yatırımları

Çorum yatırımları

Çorum'da Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasının (Futsal'2017) yapılacağı ve inşaatı devam eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun da içerisinde yer alacak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Spor Kompleksinde incelemelerde bulunuldu.

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

Çorum'a 50 milyon TL'lik 7 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Çorum'a yaptırılan ve 50 milyon liraya mal olan 7 tesis için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Çorum'a yeni hizmet binası yapılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Proje Daire Başkanı Mükremin Karaca, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karaca, yapılması planlanan hizmet binasıyla ilgili bilgi verdi.

Çorum'da 11 yeni okul yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ilçelerle ilgili istişare toplantıları devam ediyor. Süleyman paşa Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Çorlu'da yapılacak yatırım ve çalışmalar görüşüldü.

Salim Uslu: Çorum'da yol sorunu kalmayacak!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti. Ekrem Ünlü, "İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor" dedi

Çorum’da TOKİ yatırımı 363 milyon liraya ulaştı!

Çorum’da halen bin 251 konut inşaatının devam ettiğini belirterek bunların bitmesiyle konut rakamının 4 bin 739’a ulaşacağını bildiren Karaca, ülkede ise 641 bin konuta ulaştıklarını söyledi.

Hamza Karataş: Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık!

Çorum'un Osmancık İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda iki yıllık faaliyetlerini değerlendi. ÇORUM'un Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş, "Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık" dedi.

TOKİ'nin Çorum yatırımları 363 milyon TL'ye ulaştı!

Toplu Konul İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Pati Çoram Milletvekili vc TBMM İdare Amin Salim Uslıfyu ziyaret etti. Çorum'da TOKİ konut yatırımları ele alındı.

Çorum'daki yatırımlar için 2,5 milyon TL ödenek verildi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Özel İdaresince yapılan yatırımların hızla bitirilmesi amacıyla Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e iletilen talebin uygun bulunduğunu söyledi...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Çorum yatırımları Haberi

Çorum yatırımları

AK Parti Çorum Milletvekilleri TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ile Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan 9-15 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasının (Futsal'2017) yapılacağı ve inşaatı devam eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun da içerisinde yer alacağı "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Spor Kompleksin de incelemelerde bulundular.


Hitit Üniversitenin akademik ve eğitim alanında çok hızlı bir ilerleme katettiklerini, hemen hiçbir binası olmayan üniversitenin fiziki olarak da önemli ölçüde eksiklerini giderdiklerini söyleyen Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan, gerçekleştirdikleri çalışmaların içerisinde pek çok anlamda büyük bir öneme sahip olan spor konusun da pek çok...