16 / 05 / 2024

Coşku Altuğ pao mimarlık

Coşku Altuğ pao mimarlık

Mimar Coşku Altuğ kimdir? Mimar Coşku Altuğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Coşku Altuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Coşku Altuğ..

Çin’den krizdeki emlak sektörünü destekleme sinyali geldi!

Çin Komünist Partisi politbürosu son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak sektörü başta olmak üzere ekonomide toparlanma sözü verdi. Söz konusu bu karar piyasalar tarafından coşku ile karşılandı.

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Kuşadası Güvercinada'ya görkemli açılış!

Kuşadası Belediyesi tarafından sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan Güvercinada, Kuşadası'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümünde binlerce Kuşadalı'nın katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.

Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!

Ispartakule de daha önce 7 yıl bölge projelerinin satışını yapan son 2 yıldır ise Bizim Grup Gayrimenkul olarak faaliyet gösteren ekip büyük bir coşku ve kalabalık bir topluluk ile Merkez ofisinin açılışını yaptı.

Altındağ Visoko Kültür Merkezi açıldı!

Altındağ Belediyesi’nce Bosna Hersek’in merkezindeki Visoko kentine yaptırılan dev yatırım coşku dolu bir törenle açıldı. Altındağ Visoko Kültür Merkezi’nin açılış töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Girişimciler Eski Antakya Evleri'ni restore etti!

Çok sayıda cesur girişimci, yıkılmaya yüz tutmuş eski Antakya Evlerini özverili çalışmalar sonucunda tekrar ayağa kaldırdı, bu değerlerimizi cafe, restoran, eğlence mekanı olarak değerlendirerek canlandırdı, coşkusuna coşku kattı.

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

Altındağ'da 1 ayda 7 açılış!

Altındağ Belediyesi, sonbahara da hızlı girdi. Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açan Altındağ Belediyesi, Ekim ayı içerisinde 7 dev yatırımı halka açtı.

Toki ve Emlak Konut ofislerine yoğun ilgi!

Seçim sonuçları gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Satış ofisleri kıpır kıpır, coşku dolu. Toki ve Emlak Konut ofislerinde de satış patlaması yaşanıyor.

Emlak Konut'ta çifte coşku!

Seçim sonrasındaki ilk gün bilançosunu açıklayan Emlak Konut GYO, konut sektörünün hareketleneceği beklentisi de eklenince borsada bir ara yüzde 20'ye varan hızlı yükselişe imza attı.

Altındağ’a 30 bin metrekarelik park!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye tam 38 dev park kazandırdı. 30 bin metrekare büyüklüğündeki Yıldız Parkı ise bu zincirin son halkası oldu. Yıldız Parkı coşku dolu bir törenle açıldı.

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin temeli atıldı!

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin temeli katılımcıların büyük coşku ve mutluluğu eşliğinde butonlara basılmasıyla atıldı.

Altındağ Belediyesi'nden 3 dev park daha!

ltındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 3 dev parkın daha açılışını gerçekleştirdi. Plevne, Gültepe (Çinçin) ve Gülpınar Mahalleleri’ne yapılan 3 parkı temsilen, Gültepe Parkı’nda yapılan açılış töreni coşku dolu geçti.

Coşku Altuğ pao mimarlık Haberi

Coşku Altuğ pao mimarlık

Coşku Altuğ kimdir?

Coşku Altuğ, 21 Kasım doğumlu. Coşku Altuğ, Ankara Bilkent Üniversitesi mezunu.


Coşku Altuğ, 1996 - 1999 yılları arasında Interior Architect firmasında Eren Talu ile çalıştı. 2000 yılında ise Elif Pekin ile birlikte PAO Mimarlık'ı kurdu.


Coşku Altuğ, 14 yıldır çalışmalarına PAO Mimarlık ile devam ediyor.


PAO Mimarlık..

2000 yılında Coşku Altuğ ve Elif Pekin ortaklığında İstanbul'da kurulan mimarlık ofisi. 


Tel: 0 212 245 10 62 

Faks: 0 212 245 11 69 

[email protected]


Elif Pekin...