02 / 05 / 2024

Coşkun Kardeşler

Coşkun Kardeşler

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Siirtli Öktem Kardeşler anahtar teslim fabrikalar üretiyor!

Siirtli Öktem Kardeşler, 2001 yılında Partner Teknik Endüstriyel'i kurdu. İki kardeş bugüne kadar Irak, Libya, Suudi Arabistan ve Mısır'da 100'ün üzerinde anahtar teslim fabrika yaptı. Şirketin şu anda da sekiz projede 110 milyon Euro'luk işi devam ediyor.

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Erik tarafından kuruldu. 

Deniz Kardeşler İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Kardeşler İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Deniz tarafından kuruldu...

İmg Kardeşler İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmg Kardeşler İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güneş ve Murat Güneş ortaklığıyla kuruldu...

4A Kardeşler İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4A Kardeşler İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Kara tarafından kuruldu..

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaan Kolçak tarafından kuruldu. 

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Aslan, Erdal Aslan ve Erol Aslan ortaklığında kuruldu. 

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Söyler Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu. 

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Alioğlu Kardeşler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alioğlu Kardeşler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Peşvar    Alioğlu tarafından kuruldu. 

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Coşkun Kardeşler Haberi

Coşkun Kardeşler

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.
Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları şunlardır: -Şirket Yurt içinde ve yurt dışında her türlü insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak -Konut ,toplu konut, yol hafriyat her türlü nakliyat ve taşımacılık işleri, inşaat müteahhitliği,taahhüt işleri,inşaat malzemelerinin alımı,satımı,imalatı,ithalatı,ihracatı,taahhüdü ve pazarlamasını yapmak, -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar,su yolları,göletler,kanallar,demiryolu güzergahları, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif...