09 / 05 / 2024

Coşkun Sucuk açıklama

Coşkun Sucuk açıklama

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Coşkun Sabah: Krizde kiralarımdan feragat ettim! 

Coşkun Sabah, koronavirüs krizinde kiralarından vazgeçtiğini açıkladı. Sabah, 40 senedir 10'dan fazla gayrimenkul satın aldığını söyleyerek, "Gerekirse birini satar geçinirim" dedi...

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Coşkun Tosun: Beykoz sporun merkezi olacak!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı ve Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, Beykoz’u sporun merkezi yapacağını açıkladı.

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

İsmail Coşkun: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Prof. Dr. İsmail Coşkun: “Kentsel Dönüşüm bizatihi iyi veya kötü değildir. İyi yönetilirse herkesin yararına, kötü yönetilirse herkesin aleyhine olur. " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Coşkun Sabah: Ulus'taki stüdyomu sattım, iki daire aldım!

19 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Ceyda Sabah, uzun süren sessizliğini 'Renkli Sayfalar'a bozmuş ve Coşun Sabah'ın başka bir evinin olduğunu söylemişti. Coşkun Sabah, programın bu sabahki canlı yayınına telefonla bağlandı.

Coşkun Sucuk açıklama Haberi

Coşkun Sucuk açıklama

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan ve sitemizde de 19 Ocak 2019 Cumartesi günü "Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor" başlığı ile yayınladığımız habere Coşkun Et ve Mamulleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de açıklama geldi.

Coşkun Et yetkilileri, haberde iddia edilenin aksine öyle proje olmadığını ve herhangi bir firmayla görüşmediklerini söyledi. 

Yetkililer şu ifadeleri kullandı; "Şuanda taşınmıyoruz. Öyle bir proje yok. Kimse ile görüşmedik. Proje de yapılmayacak."

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut...