17 / 05 / 2024

Cotton Box Nuri Turgut

Cotton Box Nuri Turgut

Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden Cotton Box, Denizli'yi dünyaya tanıtmak için çalışıyor. Firma, 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'nda 'Gelenekten Geleceğe' konseptiyle kültürel değerlerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyor.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Muhammed Nuri Ensari Kimdir?

Muhammed Nuri Ensari kimdir? Muhammed Nuri Ensari’nin mesleği nedir? Muhammed Nuri Ensari hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nuri Akın Kimdir?

Nuri Akın kimdir? Nuri Akın’ın mesleği nedir? Nuri Akın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

ŞOK'ta çılgın indirimler başladı! Android TV box 989 TL, powerbank 300 TL, klima 9499 TL...

ŞOK Market’in 29 Mart-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşıldı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te Android TV box 989 TL’ye, powerbank 300 TL’ye, klima 9499 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

PS5 Gibi X BOX'a da zam yapılacak mı? Microsoft Xbox 19 Eylül 2022 fiyat listesi

X BOX tutkunlarını yakından ilgilendiren haber, PS5 zammına XBOX dan cevap gecikmedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda PlayStation 5 fiyatlarına birçok ülkede artışa gidildi. Peki XBOX tarafında durum nasıl? İşte X BOX fiyatları...

Xiaomi Mi Box S ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Mi Tv Box 4K Android işletim sistemini kullanan bir akıllı tv kutusu olarak karşımıza çıkıyor. Mi Tv, smart özelliği bulunmayan televizyonları akıllı tv haline dönüştürüyor. Peki, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Cotton Box Nuri Turgut Haberi

Cotton Box Nuri Turgut

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; ev tekstili sektörünün en büyük beş markasından biri olan Cotton Box, 2008'de başladığı markalaşma yolculuğuna bugün Türkiye'de 1000'in üzerinde ve dünyada 35 ülkede 200'ün üzerinde satış noktasıyla devam ediyor. Üretiminin yüzde 35'ini kendi markasıyla ihraç eden firma, bölgeyi dünyaya tanıtmak konusunda kültürel bir misyon üstlenmiş. 

Denizli'nin lokasyon olarak tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ve Hierapolis'in de bu medeniyetlerden biri olduğunu hatırlatan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Turgut, Hierapolis'in isim hakkına sahip olduklarını söylüyor. Turgut 'Bizim ürünümüzü alan her tüketici, bir nevresim takımı almakla kalmayacak, Türkiye'yi ve kültürümüzü de tanıyacak. 2019 ilkbahar & Yaz Koleksiyonu'muzdaki 'Gelenekten Geleceğe' konseptimizle kültürel öğelerimizi dünya tüketicileri ile buluşturuyoruz" dedi. 

Ana stratejileri olan markalı ihracat politikasından asla vazgeçmeyeceklerini söyleyen Turgut,...