23 / 07 / 2024

CREDAI üyeleri ISVEAnın üretim tesislerini mi gezdi

CREDAI üyeleri ISVEAnın üretim tesislerini mi gezdi

İtalyan ISVEA, Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile imzaladığı işbirliğinin ardından CERA yetkilileriyle Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerine Çorum’daki üretim tesislerini gezdirdi.

İmar yasası mağdurlarından son dakika açıklaması: Sözler tutulmadı! 

İmar Yasasına Takılanlar Derneği (İYT Derneği) üyeleri, yasanın yanlış uygulanması sebebiyle mağdur olduklarını sık sık dile getiriyor. Mağdurlardan bir son dakika açıklaması geldi. 

Yapı kayıt mağdurlarından yeni düzenleme çağrısı: Yıkımlar durdurulsun, yeni yapı kayıt belgesi verilsin!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği üyeleri dün Konak'ta bir araya geldi ve mağduriyetlerini açıklayarak çözüm taleplerini sıraladı. İşte o talepler...

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı! İşte kadro dağılımı ve aranan şartlar!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı. Buna göre aranan şartlar ve alım yapılacak birimler de belli oldu. İşte detaylar…

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

EYT'de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleri bugün TBMM'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Amasya'da İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını ödedi!

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Engin Taşdemir: Belediye başkanları emlakçılık yapıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis üyeleri basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan CHP Meclis üyesi Engin Taşdemir, “Belediye yetkililerinin tek görevi sadece arsa satmak mı. Kendilerine emlakçılığı meslek edindiler” diye konuştu.

Didim'de inşaat müteahhitleri bir araya geldi!

Didim Ticaret Odasının İnşaat Sektöründe faaliyet gösteren üyeleri dün gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler. 

İnşaat sektöründe KDV yüzde 8'e indirilmeli!

KONTİMDER ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi. KOMTİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elbistan’ın revizyon imar planı değerlendirildi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Meclis Üyeleri, Elbistan’ın 50 yıllık geleceğini ilgilendiren 1/1000’lik Revizyon İmar Planı çalışmaları hakkında, kamuoyunu bilgilendirdiler.

TBMM'nin onarımı 1 ayda tamamlanacak!

GYODER üyeleri, FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında bombalanan Meclis’i onarmak için tam gaz çalışıyor. 6 ayda bitirilmesi taahhüt edilen inşaat, dört ayda tamamlanacak

CREDAI üyeleri ISVEAnın üretim tesislerini mi gezdi Haberi

CREDAI üyeleri ISVEAnın üretim tesislerini mi gezdi

İtalyan ISVEA, geçtiğimiz hafta 20 yıl sürecek bir iş birlikteliğine imza attığı Hindistan’ın en büyük vitrifiye seramik markası CERA’yı Türkiye’deki üretim tesislerinde ağırladı. CERA yönetimi ile Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerinden oluşan 10 kişilik ekip üretimi yerinde inceledi. ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, Çorum’da bulunan  seramik ve banyo dolabı üretim tesislerini gezdirerek katılımcılara ISVEA ve ürünlerini tanıttı. Programda ISVEA’nın kullandığı teknolojiler, tasarımlar ve ürünler hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Gezi boyunca showroom’lardaki ISVEA ürünleri de katılımcılara tanıtıldı. 


Hindistanın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile İtalyan ISVEA 20 yıl sürecek işbirlikteliğinin imzasını 14 Ağustos 2015 Cuma günü atmıştı. İşbirliği kapsamında CERA, ISVEA’nın tüm tasarımlarını Hindistan’da satışa...