08 / 05 / 2024

Cristiano Ronaldo Monte Carlo

Cristiano Ronaldo Monte Carlo

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, son dönemdeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Monte Carlo'da, 140 milyon Euro (yaklaşık 457 milyon TL) değerinde bir otel satın aldı.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Dünyanın en eski bankası Monte Paschi'de 1 milyar dolarlık hisse satışı

Kuruluş tarihi 1472 yılına kadar uzanan dünyanın en eski bankası İtalyan "Monte dei Paschi di Siena"nın yüzde 25’i, 920 milyon euro'ya yani 1 milyar dolara satıldı.

Prefabrik ev yaptırmak maliyetli mi? Prefabrik kaç lira?

Prefabrik evler çoğu betonarme evlere göre çabuk inşa edilip çabuk monte ediliyor. Peki bu yapıların özellikleri nelerdir? Bu yapılar kaç TL?

Prefabrik ev fiyatlarında indirim var mı? 50 metrekare prefabrik ev yaptırmak kaça mal olur?

Prefabrik evler kolay kurulum ve monte ediliyor. Bundan dolayı da bu yapılar sıkça tercih edilmektedir. Bu yapıların fiyatları kullanılan malzeme ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. İşte merak edilenler!

Skoda Fabia Nisan ayında zamlandı mı? %1,99’a varan kredi olanakları sizi bekliyor

Skoda Fabia Monte Carlo, günlük sürüşünüzü olabildiğince konforlu ve güvenli hale getirir. %1,99’a varan kredi imkanı ve çok özel fırsatlar ile  ŠKODA Yetkili Satıcılarında sizleri bekliyor. Skoda'nın Nisan fiyatları merak ediliyor. Peki 05 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

Skoda Fabia Şubat ayı fiyatları belli oldu! FABIA  Elite 1.0 TSI 95 PS, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG, Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG modellerini Şubat ayı fiyatları ve aracın özellikleri sizler için derledik…

Yok artık! FIFA 23 yanlışlıkla bir ay önceden erişime sunuldu!

EA Sports, FIFA 23 için çok büyük bir hataya imza attı. Ön satışta olması gereken FIFA 23 yanlışlıkla erişime açıldı. Oyunu satın alan kullanıcılar Ronaldo'yu ve yeni formaları ifşa etti.

Lexus elektrikli SUV RZ 450e’yi ilk kez görücüye çıkardı! Lexus RZ 450e'nin fiyatı kaç lira?

Japon otomotiv devi Toyota'nın lüks premium markası Lexus, tamamen yeni elektrikli SUV modeli RZ 450e’yi ilk kez otomobil severlerin beğenisine sundu. Araç 450e, 150 kW'lık öne monte edilmiş bir elektrik motoru ve 80 kW'lık bir arka e-motor sayesinde gücüne güç katıyor.

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Kimliksiz bina kalmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bina Kimlik Sistemi (BKS) uygulaması başladı. Bina girişine monte edilen sertifika ile binanın A'dan Z'ye tüm bilgileri sistemde görülebilecek...

Ronaldo'nun Madeira'daki doğduğu ev!

Ronaldo'nun şarkıcı kız kardeşi Katia Aveiro, Madeira'da doğduğu evin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Ronaldo'nun doğduğu ev...

Cristiano Ronaldo, Canical'da 3 bin 500 pounda lüks villa kiraladı!

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal'da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Cristiano Ronaldo Monte Carlo Haberi

Cristiano Ronaldo Monte Carlo


Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, son dönemdeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Monte Carlo'da, 140 milyon Euro (yaklaşık 457 milyon TL) değerinde bir otel satın aldı.


Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, son dönemde yaptığı gayrimenkul yatırımları ile dikkat çekiyor. Geçen yıl Portekizli bir firmaya, inşa edeceği 4 yeni otel için, 70 milyon Euro’luk yatırım yapan Ronaldo, New york'ta da 16 milyon Euro’ya bir daire satın almıştı. Yıldız oyuncu, son olarak Monte Carlo'da bir otel satın aldı. Ronaldo'nun, Monte Carlo'nun en seçkin noktalarından birinde yer alan otel için, 140 milyon Euro (yaklaşık 457 milyon TL) ödediği belirtiliyor.


Forbes dergisi, Ronaldo'yu 2015 yılının en çok para kazanan 10'uncu ünlüsü olarak göstermişti. Dergiye göre yıldız oyuncu, reklam ve sponsorluk gelirleriyle birlikte, geçen yıl yaklaşık...