20 / 05 / 2024

Crown Plaza ORYAPARK Hotel

Crown Plaza ORYAPARK Hotel

Yaz aylarında, sınırlı sayıda daire için geçerli olan kampanyada, birbirinden avantajlı ödeme planları ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Sunulan ödeme seçeneklerinin ayrıntıları ise şöyle:

Oryapark İstanbul'da zaman sınırlı, fırsat büyük!

Oryapark İstanbul Ümraniye projesinde 526 rezidans daire, ofisler, mağazalar ve beş yıldızlı Crowne Plaza Otel bulunuyor. Projede sadece 38 daire için ödeme kampanyası başladı...

2004 yılında Ataköy Grubu Şirketleri satışa çıkarılmış!

2004 yılında Özelleştirme İdaresi, Ataköy sahilinde bulunan Ataköy Marina, Galleria Alışveriş Merkezi ve Holiday Inn ve Crown Plaza otellerinin yüzde yüzünü teklif toplama yöntemiyle satışa çıkarmış.

Ümraniye Oryapark'ın ilk etap teslimleri 2016'da!

Oryataş, İstanbul Ümraniye'de hayata geçireceği Oryapark İstanbul projesinin ön satışlarına başladı. Crown Plaza otelinin bulunacağı projede konutlar metrekaresi 5200 liradan satışa sunuldu.

ORYAPARK İstanbul lansmanı 6 Nisan'da düzenlenecek!

Orya Holding bünyesindeki ORYATAŞ’ın gayrimenkul sektöründeki en önemli yatırımlarından biri olan ORYAPARK İstanbul'un lansamanı düzenleniyor. Lansman 6 Nisan Pazartesi günü saat 09:30'da Crown Plaza ORYAPARK Hotel'de yapılacak.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi!

Küçüksu Oryapark İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlandı. Otel alanında Crown Plaza'nın yükseldiği projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şişli Dolapdere Caddesi'nde 19.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli İnönü Mahallesi'nde Dolapdere Caddesi üzerinde yer alan 902 metrekarelik ticaret alanı imarlı arsayı 19 milyon 844 bin TL bedelle 22 Nisan 2015 tarihinde ihale edecek. Arsa Crown Plaza'nın yanında yer alıyor...

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Yeşilyurt İnşaat alıcılarıyla bir araya gelecek!

Yeşilyurt İnşaat'ın Kurtköy'de yükselttiği Stili İstanbul Adoria projesi için 29 Mart Pazar günü satış şenliği düzenlenecek. Crown Plaza'da gerçekleştirilecek şenlikte konut alıcıları ile bir araya gelinecek.

Still İstanbul Adoria konut alıcılarına özel şenlik düzenliyor!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de inşa edilen Still İstanbul Adoria 29 Mart Pazar günü Crown Plaza’da düzenleyeceği satış şenliğinde konut alıcıları ile bir araya gelecek

Oryataş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Crowne Plaza İstanbul Oryapark Şubesi açıldı!

Oryataş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Crowne Plaza İstanbul Oryapark Şubesi, Aykut Bakay Şube Müdürlüğü'nde 195 milyon TL'lik sermaye ile 11 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Crowne Plaza İstanbul Asia 'Çevreye Duyarlı Tesis' belgesi aldı!

Günümüzde çevre hassasiyeti ve enerji verimliliğinin binalarda uygulanmaya başlandığı "yeşil" konsepti, Crown Plaza İstanbul Asia' ya Anadolu Yakası' nın tek yeşil yıldızlı otel unvanını getirdi...

Venedik Sarayları'nda 14 Şubat hediyesi!

Viaport Venezia projesi, Sevgililer Günü'nü unutmadı. Venezia' da daire alanlara, Crown Plaza İstanbul Asia'da çift kişilik konaklama, akşam yemeği, sabah kahvaltısı ve SPA hediye edilecek...

Crown Plaza ORYAPARK Hotel Haberi

Crown Plaza ORYAPARK Hotel

Yaz aylarında, sınırlı sayıda daire için geçerli olan kampanyada, birbirinden avantajlı ödeme planları ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Sunulan ödeme seçeneklerinin ayrıntıları ise şöyle:


Birinci ödeme planında;  

Tamamı peşin ödemelerde %8’ lik indirim avantajı sağlanıyor.

İkinci ödeme planında;  Sıfır peşinat ve aylık 3.411.- TL den başlayan taksitlerle 120 aya kadar kredi seçenekleri var.

Üçüncü ödeme planında ise; %50 peşin ödemede, kalan % 50’ lik miktar teslime kadar ertelenebiliyor.


İnsanlara mutlu, huzurlu ve keyifli bir yaşam sunma vizyonuyla yola çıkan ORYAPARK İstanbul, Oryataş’ın kendi arazisi üzerinde yükseliyor. Sunduğu konfor ve hizmet farkının yanı sıra mimari özellikleri ve özenli peyzajıyla da dikkat çekiyor. 

ORYAPARK, Küçüksu Caddesinde yer alan prestijli konumu ile tüm dairelerinden panoramik bakış açısı sunan çok fonksiyonlu bir proje. Yapımı tamamlanmak üzere olan ORYAPARK;...