14 / 05 / 2024

cso binası açılış tarihi

cso binası açılış tarihi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara'da temeli 1997'de dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası, tamamlanmak üzere. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda CSO binasının açılışını yapacaklarını dile getirdi.

Ankara’daki yeni CSO Binası’nın kapıları ilk kez açıldı!

Temeli 1997’de Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 23 yılın ardından 29 Ekim’deki açılış için gün sayıyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Ankara'daki yeni nizamiye binası açıldı!

Yapımına 28 Ağustos 2019’da başlanan, TBMM'nin Ayrancı girişinde bulunan yeni nizamiye binasının açılışı dün gerçekleştirildi. Binanın, 770 metrekare kullanım alanının bulunduğu ve 2 milyon 79 bin liraya mal olduğu belirtildi...

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

cso binası açılış tarihi Haberi

cso binası açılış tarihi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonu kapsamında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ersoy yeni Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasının 3 Aralık’ta hizmete açılacağını açıkladı. Ersoy, açılışı, Sergi mekanı ve açık hava alanlarından oluşan müzik kampüsü, 3 Aralık 2020 tarihinde ülkemizin ve dünyanın ünlü müzisyenlerinin katılımıyla hizmete açılıyor” sözleriyle duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın 60 yıldır kullandığı 600 kişilik Tarihi CSO Salonunun ise oluşturulacak sanat adası içinde faaliyetine devam edeceğini söyleyen Ersoy, "Yenisi açılır açılmaz ona restorasyon çalışması yapıp tekrar konserler için kullanmaya devam edeceğiz. Sergi mekanı ve açık hava alanlarından oluşan müzik kampüsü, 3 Aralık 2020 tarihinde, ülkemizin ve dünyanın ünlü müzisyenlerinin katılımıyla hizmete açılıyor" şeklinde konuştu.

4 adet...