03 / 05 / 2024

Çuhadaroğlu deniz yatırım anlaşması

Çuhadaroğlu deniz yatırım anlaşması

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Çuhadaroğlu deniz yatırım anlaşması Haberi

Çuhadaroğlu deniz yatırım anlaşması

600’ün üzerinde çalışanıyla, külçe alüminyumdan profil üretimi ve cephe sistemleri uygulamasına kadar tam entegrasyona sahip Çuhadaroğlu halka açılıyor.Halka arz geliri ile yatırımlarını tamamlayacak olan Çuhadaroğlu profil üretimi ve cephe sistem uygulamalarında kapasitesini önemli ölçüde artıracak.

Borçsuz yapısı, istikrarlı büyüme ve karlılığı ile Çuhadaroğlu’nun 2015 yılı dokuz aylık konsolide cirosu 164 Milyon TL, ana ortaklık net karı 18,7 Milyon TL düzeyinde.


Halka arzda birim pay fiyatı 2 TL, halka açıklığı %26 ve arz büyüklüğü 37 Milyon TL olacak.

Halka arz sonrasında piyasa değeri 142,5 Milyon TL olacak Çuhadaroğlu için borsada 20 işlem günü süreyle Günlük Alım Emri uygulanacak.


60 yılı aşkın süredir bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün önemli kuruluşlarından biri olan Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama Anonim Şirketi halka arz sürecini başlattı. Halka...