30 / 04 / 2024

çukurambar Protokol Ankara

çukurambar Protokol Ankara

Ender İnşaat ve Ebced İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Protokol Ankara İş Merkezi Projesi, ofislerin her ihtiyacına cevap verebilen donatıları ve kente estetik katan mimarisiyle dikkat çekiyor.

Emlak Konut GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 1.6 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da yüklenici ile yapılan Sözleşmeye Ek 8 No.lu protokol ile arsa satışı karşılığı asgari şirket payı toplam geliri 1.384.181.652,31 TL'den 1.618.585.345,50'ye arttı.

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın geliri 1.3 milyar TL'ye arttı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Merkez Ankara'da yüklenici ile yapılan sözleşmeye ek 7 No.lu protokol ile arsa satışı karşılığı asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 258 milyon 365 bin TL'den 1 milyar 384 milyon 181 bin 652,31 TL'ye arttı.

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Et ve Süt Kurumu Ankara'daki binasına aylık 293 bin TL kira ödüyor!

Et ve Süt Kurumu, başkent Ankara’nın Çukurambar semtinde yer alan 15 katlı binasına, ayda 293 bin lira kira ödüyor. 10 senedir aynı binada kiracı olan olan ESK, bu süre içinde milyonlarca TL ödedi.

Ankara Çukurambar'da 70 yıllık hatalı imar uygulaması ortaya çıktı!

Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çankaya Çukurambar, Kızılırmak ve İşçi Blokları Mahallesi'nde yaşanan yüzölçümü hatası binlerce mülk sahibini mağduriyete uğrattı.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Türkiye ve Cibuti arasında arsa devri protokolü imzalandı!

Türkiye ve Cibuti arasında bir protokol imzalandı. Protokole göre, Türkiye, Ankara'da bulunan İncek Diplomatik Site'deki bir arsayı Cibuti'ye, Cibuti de Haramous Sud'da bulunan bir arsayı Türkiye'ye devredecek...

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

çukurambar Protokol Ankara Haberi

çukurambar Protokol Ankara


Başkent Ankara'nın cazibe merkezlerinden Çukurambar'da inşa edilen Protokol Ankara İş Merkezi, iş dünyasının saygın isimlerini bir araya getirecek. 


Ender İnşaat ve Ebced İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Protokol Ankara İş Merkezi Projesi, ofislerin her ihtiyacına cevap verebilen donatıları ve kente estetik katan mimarisiyle dikkati çekiyor. 

Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman, Konya Yolu'na 200 metre mesafede, Çetin Emeç Bulvarı ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nin kesişim noktasında yer alan Protokol Ankara'nın iş dünyası için oldukça avantajlı bir konumda inşa edildiğinin altını çizdi. 


Toplam 58 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Protokol Ankara'nın özel lokasyonu ile şimdiden iş dünyasının ilgisini çekmeyi başardığını...