30 / 04 / 2024

çukurova belediyesi hizmet binası

çukurova belediyesi hizmet binası

Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlanılan Çukurova Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezi ile kent parkı halkın hizmetine saat 17.00'de açılıyor...

O belediyesi ilkokul mezunu 246 personel işe alıyor! İşte başvuru detayları!

Ankara Çankaya Belediyesi 246 personel alımında bulunacak. Çankaya Belediyesi hizmet kalitesini arttırmak için en az ilkokul mezunu personel alıyor. İşte detaylar!

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi 10 bin metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çukurova Belediyesi, Adana Çukurova Kurttepe Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar..

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

çukurova belediyesi hizmet binası Haberi

çukurova belediyesi hizmet binası
Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlanılan Çukurova Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezi ile kent parkı halkın hizmetine açılıyor. Türkmenbaşı Bulvarı üzerinde yaklaşık 17 dönümlük bir alana inşaat edilen bölgenin tek çevreci kamu binası olma özelliğine sahip hizmet binası ve kültür merkezinin açılışını Cuma günü saat 17.00'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Aynı gün Çukurova Belediyesi önünde düzenlenecek olan 'Savaşa Hayır, Barış' Mitingi'ne de katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, barış ve kardeşlik mesajları verecek. Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan hizmet binasının hem Çukurovalılara hem de Adanalılara hayırlı olmasını istedi.
Yapılacak olan açılışa tüm Adanalıları davet eden Başkan Yıldıray Arıkan, "Çukurova'ya ve Çukurovalılara ölümsüz bir...