21 / 05 / 2024

Çukurova Belediyesi kaldırım işgali

Çukurova Belediyesi kaldırım işgali

Çukurova Belediyesi, kaldırımın altını işyerine dahil eden tapu sahibine 12 bin lira ceza kesti, sonra da Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi, PDG Mimarlar imzasını taşıyor!

“Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi”, PDG Mimarlar tarafından Bursa Yıldırım Belediyesi yatırımıyla gerçekleştiriliyor...

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Sakarya Karasu'nun kaldırımları yenileniyor!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Çukurova Belediyesi kaldırım işgali Haberi

Çukurova Belediyesi kaldırım işgali

Çukurova Belediyesi Türkiye'de ender olarak görülen kaldırım altı işgaline son verdi. Yaklaşık 48 metrekarelik alanın kapatılması için işyeri sahibine 2 kez süre veren Çukurova Belediyesi, yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu belirledi. Bunun üzerine tapu sahibi Emine Tuğba Canpolat'a 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 42'nci maddesi uyarınca 12 bin TL para cezası kesilirken, hakkında da Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu. 


Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Dilan Türkü Evi'nin kaldırım işgaline neden olduğu iddiaları SABAH Güney'in 18 Eylül 2015 tarihli sayısında 'Böyle İşgal Görülmedi' manşet haberiyle kamuoyuna duyuruldu. İddiaya göre, CHP'li müteahhit Abdurrahman Özdemir, Adnan Kahveci Apartmanı'nın önündeki işyerinin bodrum katını inşa ederken kendine ait sınırları aşarak çok ender rastlanacak bir işgale imza attı ve kaldırımın altını da işyerine dahil etti. 


BELEDİYE DOĞRULADI 

SABAH Güney'in...