04 / 05 / 2024

çukurova Disneyland projesi

çukurova Disneyland projesi

MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, en büyük destekçisi sanatçı eşi Yeliz Yeşilmen ile birlikte projelerin görsel tanıtımını yaptı. Çukurova'ya Düşler Ülkesi Disneyland'ı inşa edeceğiz...

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi TBMM gündeminde!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi TBMM gündeminde!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündeminde!

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elvan, ''Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek'' dedi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Çukurova Balkon’da 138 bin TL indirimle 2+1 daire fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, GYODER, KONUTDER ve İNDER öncülüğünde konut sektörünü canlandırmak üzere başlatılan peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz kampanyasına Çukurova Balkon projesi ile katıldı.

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

çukurova Disneyland projesi Haberi

çukurova Disneyland projesi

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, en büyük destekçisi sanatçı eşi Yeliz Yeşilmen ile birlikte projelerin görsel tanıtımını yaptı. Akbaş, "Düşler Ülkesi Disneyland" ile Çukurova'yı cazibe merkezi haline getireceklerini açıkladı.


MHP Çukurova Üçe Belediye M Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, Çukurova Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği ve yoğun katılım gösterilen toplantı ile Çukurova ilçesi için hazırladıkları projelerin görsel tanıtımını yaptı. Esi Yeliz Yeşilmen'in de destek verdiği toplanuda konuşan Ali Uğur Akbaş, şunları kaydetti: " Kaybolan yılları telafi etmek adına, can alıcı projeler geliştirdik. Artık Çukurova'nın 5 yıl daha geriye gitmeye tahammülü yok. 


Bunun için: Teleferik hattı ile kolay ulaşım*. 'Kentsel Dönüşüm". 'Engelsiz Çukurova', 'Rehabilitasyon Merkezi'. 'Sanal/El işi atelye ve sergi salonları". 'Hayvan misafirhanesi' ve "Düşler Ülkesi...