08 / 05 / 2024

Çukurova Kartal Adanus Park iletişim

Çukurova Kartal Adanus Park iletişim

Kartal Adanus Park nerede sorusunun yanıtını haberimizin içinde adresli bir şekilde yer alıyor

Kartal Çukurova Balkon’dan 78 farklı daire alternatifi!

Çukurova Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 ay 0.98 faizle her zevke ve ihtiyaca uygun hemen teslim kira garantili daireler...

Çukurova Balkon Kartal ne zaman teslim?

Çukurova Balkon projesinde 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. Projede de dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çukurova Balkon Kartal ne zaman teslim?

Kartal Çukurova Balkon satış ofisi!

Kartal Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Çukurova Balkon Kartal satılık!

Çukurova Balkon Kartal satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. 2 blok halinde hayata geçirilen projede konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Çukurova Balkon fiyatları!

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Çukurova Balkon Konutları Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede yer alıyor. Peki Kartal Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Kartal Çukurova Balkon fiyat listesi!

Çukurova Balkon projesi 7 bin metrekare arsa alanına sahip. 24 ay sonra teslim edilecek olan projede 244 tane daire yer alıyor. İşte Kartal Çukurova Balkon fiyat listesi..

Çukurova Balkon Evleri Kartal!

Çukurova Balkon Evleri Kartal fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 2 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 244 tane daire yer alıyor.

Çukurova Balkon Kartal'da 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çukurova Gayrimenkul'ün yeni projesi Çukurova Balkon Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. Ön satışların başladığı 244 konutluk Çukurova Balkon projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İşte detaylar...

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi ne durumda?

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelecek olan Çukurova Gayrimenkul Kartal projesine Ocak 2015'te başlanacak.

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi ruhsat aşamasında!

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesinde ruhsat aşamasına gelindi. Ekim'de satışa çıkacağı duyurulan projede satışların 1-2 aya kadar başlaması planlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi 2 blok halinde yükselecek.

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi Ekim'de satışta!

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Projenin Ekim ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor...

Kartal Çukurova Tower'da 245 bin liraya 1+1!

Kartal'da hayata geçirilen 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor. Kartal'ın en yüksek binası olan Çukurova Tower'ın dış cephesi Mart ayı sonunda tamamlandı.

Kartal Çukurova Tower projesinde 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal Çukurova Tower projesinde yer alan dairelerin fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Kartal Çukurova Tower projesindeki konutlar stüdyo, 1+1, 2+1 ve de 3+1 şeklinde tasarlandı

Çukurova Kartal Adanus Park iletişim Haberi

Çukurova Kartal Adanus Park iletişim

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Adanus Park projesi, Kartal'da yükseliyor. Kartal Adanus Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


10 bin metrekarelik inşaat alanından meydana gelen Kartal Adanus Park satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 180 daire bulunuyor. 


Çukurova Kartal Adanus Park satılık daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. 


Çukurova Kartal Adanus Park fiyat listesi!

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 245 bin liradan,

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 405 bin liradan,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 570 bin liradan başlıyor. 




Çukurova Kartal Adanus Park ödeme koşulları!

Çukurova Kartal Adanus Park...