17 / 05 / 2024

Çukurova Tekstilkent ne zaman açılacak

Çukurova Tekstilkent ne zaman açılacak

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Çukurova Havalimanı inşaatında son durum ne?

Çukurova Havalimanı, yarım kalan inşaatı ile hayal kırıklığı yarattı. İlk projenin sahibi Emre Arolat Mimarlık, proje üzerinde değişiklik yapılması konusunda bilgileri olmadığını, ortaya çıkabilecek yapısal güvenlik zafiyetlerinden dolayı sorumluluk kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Çukurova Tekstilkent'in inşaatı bu yıl başlıyor! 2023'te açılacak!

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Ağrı Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

İşsizlik oranı göz önüne alınarak Ağrı Valiliği tarafından hayata geçirilen Ağrı Tekstilkent, 3 fabrikayla başladığı üretimde yurt dışından yoğun talep görüyor.

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ne zaman açılacak?

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Hedefimiz, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nı 2019 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunmak" dedi...

Çukurova arsa yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Sanayi ve tarım için avantajlı bir bölge olarak öne çıkan Çukurova, hızla değer kazanarak yatırımcılardan yüksek talep görüyor. 

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

Çukurova Tekstilkent ne zaman açılacak Haberi

Çukurova Tekstilkent ne zaman açılacak

Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent ile pamuk diyarı Çukurova'da istihdam ve tekstil ürünlerinde ihracatın artırılması planlanıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Adana Ticaret Odası (ATO) bünyesinde tekstil, dokuma ve konfeksiyon imalatçıları, kumaş tacirleri, manifaturacılar ile giyim eşyası tacirleri ve tuhafiyecileri kapsayan meslek grubu üyeleri tarafından 4 yıl önce "Sınırlı Sorumlu Adana Tekstilkent Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi" kurulmuştu.

Sektördeki tüm paydaşların bir arada olacağı bir sanayi sitesi kurmayı planlayan kooperatif, bu amaçla merkez Sarıçam ilçesinde yaklaşık 220 bin metrekaresi kapalı olacak 457 bin metrekare alanda Tekstilkent kurulması amacıyla çalışmalara başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına arsanın bedeliyle ilgili ödemeleri tamamlanan Tekstilkent'in Valilik, Adana Büyükşehir ve Sarıçam belediyeleri tarafından imar çalışmaları gerçekleştirildi.

Tüm hukuki prosedürlerin bitirildiği Tekstilkent için üç ay önce...