29 / 04 / 2024

Çukurova Towerda son 20 daire

Çukurova Towerda son 20 daire

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

Çukurova Havalimanı yıl sonunda açılacak! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin'de yapımı devam eden Çukurova Havalimanı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve hizmete alınmasının planlandığı tarihi açıkladı. İşte Bakan Uraloğlu'nun o açıklamaları...

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2022'de açılacak!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar hızlandı. Havalimanın açılışı 2022'nin son çeyreğinde gerçekleşecek. 

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Çukurova Havalimanı inşaatında son durum ne?

Çukurova Havalimanı, yarım kalan inşaatı ile hayal kırıklığı yarattı. İlk projenin sahibi Emre Arolat Mimarlık, proje üzerinde değişiklik yapılması konusunda bilgileri olmadığını, ortaya çıkabilecek yapısal güvenlik zafiyetlerinden dolayı sorumluluk kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

Çukurova'da tarım alanları azaldı!

Anadolu’yu gezen CHP’li Umut Oran’ın son durağı Adana ve Mersin oldu. Oran tarafından hazırlanan ‘Çukurova Raporu’na göre, iki ilde de tarım alanları azaldı. 

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Towerda son 20 daire Haberi

Çukurova Towerda son 20 daire

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.


36 katlı bir rezidans projesi olan, çeşitli büyüklükte ve özellikte dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tovver, son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor. 

Çukurova Gayrimenkul tarafından düzenlenen kampanya ile Çukurova Tovver'da son daireler için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 


Anayurt 


www.cukurovatower.com               

0216 517 55...