03 / 05 / 2024

Çukurova Towers Residence Kartal

Çukurova Towers Residence Kartal

Çukurova Tower projesinde 1,420 TL peşinatla konut sahibi olunurken, taksitlerin ödemesine seneye başlanıyor. Fiyatlar 142 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Fikirtepe Velvet Towers Residence fiyatları!

Fikirtepe Velvet Towers Residence fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Palma D'oro May İnşaat imzasını taşıyan Velvet Towers Residence projesinde 1.250 daire yer alıyor...

Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje 1.250 adet daireden oluşuyor. Kadıköy Velvet Towers Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Marina Ankara Residence fiyatları!

Marina Ankara Residence fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. İlk etabı olan Marina Towers etabında 912 adet konut yer alıyor. Projedeki dairelerin Vadi ve Eymir Gölü manzarasına cephesi bulunuyor.

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, Bilal Demirhan, Kübra Tekiner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Trump Towers Residence Şişli'de kuruldu.

Çukurova Balkon Soğanlık satılık!

Çukurova Balkon Soğanlık satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 244 tane konutun yer aldığı proje Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında yükseliyor.

Çukurova Balkon ödeme seçenekleri!

Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında hayata geçirilen Çukurova Balkon Evleri 'nde satışlar devam ediyor. İşte Çukurova Balkon ödeme seçenekleri...

Çukurova Balkon Kartal Konutları!

Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında ve Kentplus Residence'a yakın bir bölgede inşa edilen Çukurova Balkon Kartal Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Çukurova Balkon ödemeleri!

Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede inşa edilen Çukurova Balkon Konutları 'nda 244 tane daireye yer veriliyor. İşte Çukurova Balkon ödemeleri...

Kartal Çukurova Balkon fiyatları!

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Çukurova Balkon Konutları Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede yer alıyor. Peki Kartal Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

İzmir Folkart Towers'ta yüzde 10 peşinat imkanı!

Folkart Towers Residence İzmir'de Avrupa'nın en yüksek 5. ikiz kuleleri olarak yükseliyor. Projede yüzde 10 peşinatla 24 aya varan vade farksız taksit imkanları yer alıyor.

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Trump Towers Residence Kulesi, Kağıthane'de kuruldu.

www.atakoytowers.com internet sitesi açıldı!

Aziz Yapı imzasını taşıyan Ataköy Towers projesinin resmi internet sitesi www.atakoytowers.com açıldı. Ataköy Towers Residence projesinde satışların önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

Çukurova Towers Residence Kartal Haberi

Çukurova Towers Residence Kartal

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da her hafta bir kat yükselerek hızla ilerleyen Çukurova Tower’ın yeni reklam filminde 100 doların simgesi Benjamin Franklin gayrimenkul yatırımcılarına sesleniyor. Franklin, E-5’in altında, Sabiha Gökçen Havaalanı’nın yanı başında, metroya 2, Kartal Adliyesi’ne 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanan Adalar manzaralı Çukurova Tower’ın lokasyonu, kalitesi ve mimarisiyle sadece Türkiye’de değil, dünyada da yatırımcıların gözdesi olduğunu vurguluyor.


Çukurova Gayrimenkul, Franklin’li yeni reklam kampanyası ile birlikte Çukurova Tower’da cazip bir kampanya da uyguluyor. Çukurova Tower’dan sadece 1.420 TL peşinatla ve taksitleri seneye ödemeye başlayarak lüks bir ev sahibi olmak mümkün. Çukurova Tower’da yüzde 1 peşinatla konutunu alanlar, peşinatın yüzde 12’sini bir yıl sonra, kalan yüzde 12’sini ise teslimde ödüyorlar. Yüzde 75’lik kısım için de projeye özel faiz oranlarıyla ve 120...