05 / 05 / 2024

çukurova üniversitesi yeni öğrenci yurdu ne zaman açılacak

çukurova üniversitesi yeni öğrenci yurdu ne zaman açılacak

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana’ya bin 505 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını söyledi. Yurt, Çukurova Üniversitesi Yerleşkesinde bulunan Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu kampüsü içerisinde yapılacak...

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapıyor! 50 KPSS puanı yeterli

İş arayanlar bu gelişmeye dikkat. Boğaziçi Üniversitesi yeni personel alımı yapacağını açıkladı. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi bünyesine 50 KPSS puanı ile 22 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte tüm detaylar...

KPSS'den 50 puan alanlar hemen baksın! O kurum tam 39 personel alacak! Başvurular başladı! 

Çukurova Üniversitesi KPSS'den 50 puan alma şartı ile toplamda 39 personel alacağını duyurdu. Başvurular başladı! İşte başvuru detayları.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

KPSS’den 50 puan almak ve lise mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 40 sürekli işçi ve 99 sözleşmeli personel alınacak!

Çukurova Üniversitesi sürekli ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara göre, İŞKUR üzerinden sürekli işçi ve üniversite hastanesine de sözleşmeli personel alınacak.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çukurova'ya 333 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 30 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Boğaziçi Üniversitesi'ne 2 yeni fakülte kurulması kararı TBMM'de!

Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan rektör ataması ve üniversiteye iki yeni fakülte kurulması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

çukurova üniversitesi yeni öğrenci yurdu ne zaman açılacak Haberi

çukurova üniversitesi yeni öğrenci yurdu ne zaman açılacak


Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana’ya bin 505 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını söyledi.


Çukurova Üniversitesi Yerleşkesinde bulunan Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu kampüsü içerisinde yapılacak öğrenci yurdu ile ilgi bilgi veren Vali Coş, “Öğrencilerimizin hizmetine sunulacak 4 blok ve 2 sosyal tesisten oluşacak bin kişilik yurdun zemin etüdü çalışmaları tamamlandı. Kazı çalışmaları 10 gün içerisinde bitecek ve mart ayı içerisinde yurdun temeli atılacak” dedi.


Vali Coş, Kozan ilçesinde de 505 kişilik öğrenci yurdu yapılacağını belirterek, “Kozan Meslek Yüksel Okulu civarına yapılacak öğrenci yurdu ise 2 blok ve sosyal tesisten oluşacak. Nisan ayı sonunda kazı çalışmalarına başlanılacak olan yurdun, zemin etüt çalışmaları bitmek üzere. Burada da en kısa sürede temel atılarak, 2015 yılında eğitim öğretime hazır hale getirilerek,...