16 / 05 / 2024

Cumalıkızık projeleri

Cumalıkızık projeleri

'Yeni Yıldırım'ı turizm merkezi haline getirmek: için projeler üretmeye devam eden Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık'taki pazar tezgâhlarını bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak yeniledi.

Cumalıkızık turizm merkezi haline gelecek!

Yeni Yıldırım'ı her açıdan odak şehir konumuna getirmek amacıyla hizmetlerini sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık'ı turizm merkezi haline getirmek için kolları sıvadı.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Dron yatırımının inşaat sektöründeki önemi!

Dünyanın dört bir yanında hayata geçirilen inşaat projelerinde, özellikle büyük ve karmaşık projeleri kontrol edebilmek için, insansız hava araçlarından yararlanılıyor.

Muhittin Böcek: Ranta dönük projemiz olmayacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Cumalıkızık projeleri Haberi

Cumalıkızık projeleri

'Yeni Yıldırım'ı turizm merkezi haline getirmek: için projeler üretmeye devam eden Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık'taki pazar tezgâhlarını bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak yeniledi. Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan ve daha evvel 30 tanesi dağıtılan pazar tezgâhlarının kalan 57 adeti de törenle Cumalıkızıklılara ücretsiz olarak teslim edildi Cumalıkızık'ın Yıldınm'ın ve Bursa'nın dünyaya açılan medeniyet kapısı olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Şehrimizin temellerinin atıldığı 700 yıllık miras. Yıldınm'ın asırlar boyu devam eden kültürel ve tarihi mirasına sahip çıkarak, ecdadımızın bizlere emaneti olan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Cumalıkızık'ı geleceğe taşımaya devam edeceğiz" diye konuştu. Yıldırım'a çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesinde Cumalıkızık'ın turizm merkezi olarak kilit rol oynayacağını da dile getiren Başkan Edebali, "Kentsel dönüşüm projemizle Yıldınm'ı geleceğe taşımayı hedeflerken,...