29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Camii inşaatı inceleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Camii inşaatı inceleme

Yüzde 80'i tamamlanan Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, ziyaret hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu 81 ilde başladı! Binlerce işsize iş kapısı maaşlar peşin ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ve işsizlerin, mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla yapılan işbaşı eğitim programının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş AB üyeliği ve Gümrük Birliği açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası dünyada yeniden hassaslaşan dengeleri yakından ilgilendiren çok önemli bir çıkış yaptı. Erdoğan, Avrupa Birliği'ne üyelik faslı ve Gümrük Birliği'yle ilgili 'Süratle yeni fasıl açılmasını ve Gümrük Birliği güncellemesi bekliyoruz' dedi.

Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Artan maliyetlerin ardından son dönemde asgari ücrete ikinci zam geleceğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete ikinci zam hakkında son dakika açıklaması yaptı. İşte tüm merak edilenler...

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Camii inşaatı inceleme Haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çamlıca Camii inşaatı inceleme

Çamlıca Camisi’nin yüzde 80’i tamamlandı. Cami Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk “Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Düşüncelerini not ettik” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen pazar incelediği İstanbul'daki Çamlıca Camisi'ndeki çalışmaların yüzde 80'i tamamlandı. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk "Cumhurbaşkanımıza devam eden proje hakkında bilgileri aktardık. Çok dikkatli şekilde dinledi. Detaycı kişiliği ile devam eden projede bize yeni fikirler verdi. Bizi dinledikten sonra kendi düşüncelerini paylaştı. Detaylara dikkat çekti. Düşüncelerini not ettik" dedi. Projenin fikir aşamasından bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürekli olarak projeyle yakından ilgilendiğini belirten Külünk, caminin açılışının bu yıl yapılacağını söyledi. Caminin temeli, Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde 2013'te atılmıştı. Tamamlandığında cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacak olan caminin altı minareli kubbesine alem yerleştirildi. Caminin ince işçilikleri...