14 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı kur sabitleme açıklaması

cumhurbaşkanı kur sabitleme açıklaması

Doların ateşini düşürmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan kampanya sürerken kur sabitleme talepleri de artıyor. Yaygın olmasa da doları 2.80-3.20 arasından, euro ise 3.50'den sabitleyenler var.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan Kur Korumalı Mevduat (KKM) açıklaması: Bir anda gerçekleşecek durum değil

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, finans piyasalarındaki istikrarsızlığı önlemek ve rezerv birikimini kullanarak finansal piyasaların iyileşmesine destek olmak amacıyla  KKM sürecinin sürdürüleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam açıklaması: SSK, Bağ-Kur emeklisi müjde, zam geliyor...

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği maaş zammına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan açıklama geldi. Peki, SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti: SSK, Bağ-kur emeklisine ek zam geldi mi?

Emekli maaş zamları temmuz ayında belli oldu. Ancak SGK emeklilerinin büyük bir bölümü kök maaş detayına takıldıkları için emekli maaşlarında artış olmadı. Tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarda iyileştirme yapılacağını açıkladı. Peki, maaşlara ek zam geldi mi? İşte detaylar..

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’lilere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ek zam müjdesi! Acil bakın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ekonomideki son gelişmelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Enflasyonla mücadelenin kararlı bir şekilde devam edeceğini söyleyen Yılmaz, emekli maaşıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını söyledi.

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur prim eşitleme bekleyen yaklaşık 1 milyon yurttaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan, tıpkı SGK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emekli olmaya hak kazandıklarını paylaştı. Emeklilik süresini 1800 gün yani beş sene geri çekecek düzenlemenin kısa bir süre içinde uygulanmaya başlaması beklen

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve faiz müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalar yaptı ardından sorularını cevapladı. Erdoğan, basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi'nde söz Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Yapımı yılan hikayesine dönen Ankara Akyurt Uluslararası Kongre Merkezi ve Fuar Alanı için anlaşma bir türlü sağlanamadı. Projeyle ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan söyleyecek. .

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Müzik üniversitesi kuracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah bu müzik üniversitesini kuracağız. Adımlarını atacağız. Cumhurbaşkanlığında bunun çalışmalarına başlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çekmeköy’de kamu kurumları ve ilçe belediyesi tarafından yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çamlıca Camii inşaatına fikir!

Yüzde 80'i tamamlanan Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, ziyaret hakkında bilgi verdi.

cumhurbaşkanı kur sabitleme açıklaması Haberi

cumhurbaşkanı kur sabitleme açıklaması

Doların ateşini düşürmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan kampanya sürerken kur sabitleme talepleri de artıyor. Yaygın olmasa da doları 2.80-3.20 arasından, euro ise 3.50'den sabitleyenler var. 


SON haftalarda rekor üzerine rekor kıran dolarda yavaş da olsa rüzgar döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizinizi bozdurun" çağrısının da etkisiyle dolar gevşese de dünya ile entegre olan Türkiye ekonomisinde dövizli işlemler halen devam ediyor. Kamu kumrularında artık sözleşmelerin TL ile yapılacağı açıklandı ama özel sektörde perakendeden akaryakıta kadar birçok sektörde dolar ve euro ile yapılmış sözleşmeler var. Dövizdeki yükseliş nedeniyle mağdur olan taraflar sözleşmelerin TL'ye dönmelerini talep ediyorlar. Bu talebin bugünden yarına yerine getirilmesi mümkün olmasa da en azından 'kur sabitlemeye' gidilmesi bekleniyor. 


Dövizin TL karşısında öngörülenin üzerinde değer kazandığı dönemlerde 'kur sabitleme'...