27 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan

YeniBirlik Gazetesi Köşe Yazarı Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında inşaat sektörünün lokomotif olmasını konu aldı. İşte o yazı..

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli çıkışı: Seyyanen zam yok, bize destek olun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren kabine toplantısından sonra emekliye seyyanen zam yok dedi. Sosyal medyada emeklilerden tepki gecikmedi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim geldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim yapılacağını müjdeledi. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Emeklilik yaşı esnetilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliliğini bekleyen vatandaşlara müjdeyi verdi. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu! O destekler arttırıldı! Bu parayı hemen alın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerle ilgili yaptığı açıklamada "Ev sahiplerine 5 bin TL kira yardımı yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımız kiracılara yapılacak kira yardımının da 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkarılması tali

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Haberi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Ekonomide bağlı sektörlerle birlikte 250'den fazla sektörün iş hacmine etki eden inşaat sektörüne boş yere lokomotif sektör denilmiyor. Yıllardır geliştirdiği projelerle ekonomide canlılığı ayakta tutan inşaat sektörü, ekonomideki büyümeye katkıda bulunuyor. Sektör son günlerdeki bir atağı ile bir kez daha ekonomiyi nasıl iteklediğini gözler önüne seriyor. 


Malum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ekonomi şûrasında istihdam seferberliği çağrısında bulunmuş ve firmaların fazladan eleman istihdam etmesini istemişti. 


İş dünyası bu talebe kayıtsız kalmadı. Başta şûraya katılan ve sayın Erdoğan ile görüşen işadamları olmak üzere firmalar yeni eleman alımı için harekete geçti. Amaç mart ayında işsizliği yeniden makul seviyelere indirmek. Çağrıya olumlu cevap veren sektörlerin başında elbette ki inşaat sektörü geliyor. Kimler " istihdam sağlayacak diye baktığımızda yeni istihdam için önemli rakamlara ulaşılacağını sevinçle...