02 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı hizmet binası

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı hizmet binası

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binaları ve personeline dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

İletişim Başkanlığı KPSS şartsız personel alımı yapacak! 2023 İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı?

İletişim Başkanlığı, "iletişim uzman yardımcısı" unvanıyla 30 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki, İletişim Başkanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi! Oy kullanırken bunları asla yapmamalısınız!

İletişim Başkanlığı'ndan önemli uyarı geldi! Oy kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları asla göz ardı etmemek gerekiyor. İkinci tur seçime günler kala İletişim Bakanlığı konuyla ilgili hatırlatma yaptı. Seçim sürecinde, bu hatırlatmaya dikkat etmek, oy kullanma hakkınızı doğru ve etik bir

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Kamu personeli alım ilanları duyuruldu! 3 Bakanlık personel alacak! Hemen bakın! İşte başvuru detayları...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı çeşitli unvan ve kadrolara personel alımı yapacağını açıkladı. İşte kamu personeli alımı ile ilgili o detaylar...

Cumhurbaşkanlığı bursu ne kadar?

KYK burs sonuçları gündemde iken, öğrenciler Cumhurbaşkanlığı bursuna dair de araştırmalara başladı. İşte Cumhurbaşkanlığı bursuna dair bilinmesi gerekenler!

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı hizmet binası Haberi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı hizmet binası

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binalarına ve personeline dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Aydın, ''Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binaları, basın ve sosyal medyada, haber ve yorumlara konu olmaktadır. Kamu yönetiminde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve kurumların yıpratılmaması esastır'' diye konuştu.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın soruları:
1- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı merkez teşkilatının Ankara'da kaç adet hizmet binası vardır? Bu binaların oda sayısı ne kadardır? Binalar, tüm katları ve odalarıyla birlikte toplam kaç metrekaredir? 
2- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının merkez teşkilatı hizmet binalarının mülkiyeti devlete mi yoksa özel kişi veya kuruluşlara mi aittir? Hizmet binaları için herhangi bir kişi, şirket veya kuruluşa kira...