04 / 05 / 2024

cumhurbaşkanlığı sarayı açılış

cumhurbaşkanlığı sarayı açılış

Basın mensuplarına tanıtılan Cumhurbaşkanılığı Sarayı, yakında tüm vatandaşların beğenisine sunulacak. Talep eden vatandaşların gruplar halinde yerleşkeyi gezebilmeleri için tur organizasyonları düzenlenecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın Onaylanması Hakkında Karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayınlandı. 

İFM'nin büyük kısmı gelecek yıl açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İFM'nin önemli bölümünün 2022 yılı ortasında açılacağını aktaran Aşan, "Bir tek Merkez Bankası binası kalıyor" dedi.

Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın fotoğrafları paylaşıldı!

Marmaris'te 2019'ta inşaatı sona eren ve 'Yazlık Saray' olarak adlandırılan Cumhurbaşkanlığı Devlet Konuk Evi'nin fotoğrafları mimar Şefik Birkiye'nin sitesinde paylaşıldı.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Marmaris'te yeşil alanlar imara mı açılıyor?

Cumhurbaşkanlığı saray inşası yapılacak olan Marmaris'in cennet koylarında ağaç kesiminin başladığı iddia edilerek suç duyurusunda bulunuldu. 

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

cumhurbaşkanlığı sarayı açılış Haberi

cumhurbaşkanlığı sarayı açılış

Basın mensuplarına tanıtılan Cumhurbaşkanılığı Sarayı, yakında tüm vatandaşların beğenisine sunulacak. Talep eden vatandaşların gruplar halinde yerleşkeyi gezebilmeleri için tur organizasyonları düzenlenecek. 5 milyon kitaplık kütüphane için ise hazırlıklar hızla sürüyor.


Basın mensuplarının ilk kez gezdirildiği Cumhurbaşkanlığı Sarayı bir ay sonra kapılarını halka tamamen açacak. Organizasyonu idare edecek Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Başkanlığı yetkilileri, vatandaşlardan günde 1500'e yakın başvuru aldıklarını söylüyor. Külliyedeki düzenmelerin tamamlanmasıyla en geç bir ay sonra, sarayı gezmek isteyen vatandaşlara gruplar halinde turlar düzenlenecek. Yetkililer vatandaşların en çok talep ettiği şeyin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzalı fotoğrafı olduğunu belirtiyor.


ÜLKE GENELİNE SEFERLER BAŞLIYOR

Külliyedeki halkla ilişkiler ekibinin başka planları da var. Vatandaşları yerleşkede gruplar halinde ağırlayacak ekip, Saray dışına da çıkarak halkın ayağına gidecek. Talepler doğrultusunda 81 ilde yoksul aileler...