02 / 05 / 2024

Cumhuriyet Kulesi inşaatı son durum

Cumhuriyet Kulesi inşaatı son durum

Keçiören Belediyesi, 2021 yılında açılışı yapılacak Cumhuriyet Kulesi'nin yapımına son sürat devam ediyor.

Cumhuriyet Kulesi'nin imar planı değişikliği incelenecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Cumhuriyet Kulesi inşaatının da dahil olduğu 57 bin 294 metrekarelik söz konusu alandaki değişikliğin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda incelenmesini uygun buldu...

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sivas'ta hayata geçirilen 1071 yatak kapasiteli Cumhuriyet Üniversitesi Yeni Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

İnşaat sektörü güven endeksi Nisan'da yüzde 3.1 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) sektörel güven endeksi verilerini yayınladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; güven endeksi hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörlerinde geriledi.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği!

Keçiören Belediyesini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet Kulesi için belediyeye 50 milyon lira finans desteği sağladıklarını söyledi.

2021'de inşaat yatırımları azaldı mı? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantıda elde edilen verilere göre; 2021 yılında inşaat yatırımlarında belirli düşüş yaşandığı gözlemlendi. 

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi, 2021 yılında açılışı yapılacak Cumhuriyet Kulesi'nin yapımına son sürat devam ediyor.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Cumhuriyet tarihinin ilk Süryani Kilisesi'nin inşaatında son durum!

Yeşilköy'deki Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan kilise çalışmalardan sonra Cumhuriyet tarihinin sıfırdan inşa edilen ilk Süryani kilisesi olacak.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi öz kaynaklarıyla hayata geçirilen Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Cumhuriyet Kulesi'nin ihalesi tamam!

İnşaatına 17 yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlanan Cumhuriyet Kulesi için yeni ihaleye çıkıldı. Yapılan yeni ihaleyi Çaykur Rizespor’un başkanının sahibi olduğu şirket kazandı.

Cumhuriyet Kulesi inşaatı son durum Haberi

Cumhuriyet Kulesi inşaatı son durum

Keçiören Belediyesi, 2021'de açılışı gerçekleştirilecel olan Cumhuriyet Kulesi'nin yapımını hız kesmeden sürdürüyor.

Belediye tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, tarihe atılan bir imza olan Cumhuriyet Kulesi'nin, Paris'teki Eyfel Kulesi müzesinde "Turkey, Ankara, Keçiören Cumhuriyet Kulesi" ibaresiyle yerini almış uluslararası bir vizyon projesi olduğunu belirtti.

Turgut Altınok, "Eserimiz, Ankara'yı 186 metreden temaşa etme imkanı sunacak, şehrimize maddi ve kültürel anlamda büyük kazanımlar sağlayacaktır. Kira gelirleriyle birlikte kısa sürede kendi maliyetini de amorti ederek hizmet verecektir." diye konuştu.

Cumhuriyetin 100'üncü yılını temsilen inşa edilen Cumhuriyet Kulesi'nin Başkent'in sembol projesi olduğunu belirten Altınok, şöyle konuştu:

"Bir ilçe belediyesi, kendi imkanlarıyla ilk defa böyle bir yatırım projesine imza atıyor. Ekonomik anlamda iyi yönetilemeyen ilçe belediyelerinin böyle bir projeyi yapması oldukça zor. Bu anlamda...