04 / 05 / 2024

Cumhuriyet Kulesi son durum

Cumhuriyet Kulesi son durum

Ankara’da bulunan Cumhuriyet Kulesi’nin 2021’de tamamlayacağını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını taçlandıracağız” şeklinde açıklama yaptı.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’in prestijini artıracak şaheser” dediği Cumhuriyet Kulesi için çalışmalar son hızla sürüyor.

Ankara Cumhuriyet Kulesi 1,5 yılda tamamlanacak!

‘Yeni projelere vatandaşımızla birlikte imza atacağız’ diye konuşan AK Parti Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, öncelikle yarım kalan ve Keçiören’in simgelerinden biri olan Cumhuriyet Kulesi’ni bitirmek olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Kulesi 186 metreye yükseltilecek!

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, 2002 yılında temeli atılan ve inşaatı yarım kalan 140 metre uzunluğunda bulunan Cumhuriyet Kulesi'ni 186 metreye yükselteceklerini anlattı.

Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı yeniden başlayacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cumhuriyet Kulesi'yle ilgili olarak, "Anket çalışmaları yaptık. Vatandaşlarımızın çoğu kulenin yapılmasından yana oy kullandı." dedi.

Cumhuriyet Kulesi'nin planlama ilke ve esasları aykırı bulundu!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'i Keçiören Belediye Meclisince Cumhuriyet Kulesi'nin bulunduğu alanda yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini, "planlama ilke ve esaslarına aykırı" buldu.

Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi ne olacak?

ANKARA Hürriyet'in, Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi'yle ilgili son kararı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin vereceğini gündeme getirmesinin ardından, eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, şu açıklamayı yaptı...

Mevduat faizlerinde son dakika! Hangi banka, ne veriyor? İşte 1 milyon TL'nin 32 günlük Nisan 2024 getirisi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımlamış olduğu verilere göre 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Peki, 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

İki dev kurumdan son dakika kredi açıklaması! Tüketici kredisi kullanımı...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası merakla beklenen kredi rakamlarını açıkladı. İşte İşte tüketici kredisi kullanımında son durum...

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Konut kredisi kullanımında son dakika! Tüketici kredilerinin 394 milyar 225 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre tüketici kredilerinin 394 milyar 225 milyon 39 bin TL'si konut...

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Emekli çiftçilere müjde! 5000 TL ikramiyede son dakika gelişmesi!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel emeklilere 5 bin TL ikramiye verildi. Ancak ÇKS Sistemi'ne kayıtlı çiftçiler de çalışan emekli sayıldığı için kapsam dışında kaldı. Bu kapsamda son dakika gelişmesi yaşandı...

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Son dakika! Tüketici kredilerinin 400 milyar 173 milyon TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, tüketici kredilerinin 400 milyar 173 milyon 336 bin lirası konut... 

Son dakika! Merkez Bankası faiz kararı açıklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırdı ve yüzde 35'e yükseltti.

Memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? İşte Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum hemen bakın!

Emeklilere 5 bin TL Memurlara 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verileceğinin açıklanmasının ardından, memurlara ikramiye konusu merak edilmeye başlandı. Peki memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon kararı: Yıl sonu beklentisi yükseldi!

Son dakika açıklanan karara göre  Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yıl sonu enflasyon tahminini yükselttiğini duyurdu. 

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları yükseliyor. İşte 8 Ekim 2023 son dakika gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! 

Emekliler Derneği'nden milyonlarca emeklinin beklediği Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? İşte detaylar...

Cumhuriyet Kulesi son durum Haberi

Cumhuriyet Kulesi son durum

Ankara’da Cumhuriyet Kulesi etrafında kazı çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, kulenin ihalesinde de sonlara geldi. Katma değer yaratan bir proje olarak Cumhuriyet Kulesi'nin, Keçiören'in ve Ankara'nın marka değerini yükselteceğini dile getiren Turgut Altınok, "Şimdiden işletmelerle ilgili çok talep var. Kuleden ayda en az 2 milyon TL belediyemize kira geliri olacak. Keçiören'e daha fazla yerli ve yabancı turist çekmemiz gerekiyor." dedi.

Kuleye özel mimari

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Cumhuriyet Kulesi'nin yapısal özellikleri ve içerisinde barındırdığı sosyal ve kültürel alanlarla ilgili de bilgi veren Başkan Turgut Altınok şunları kaydetti: "Cumhuriyet Kulemiz tamamlandığında, bir cam fanus içerisinde 145 metre yükseklikte döner restoran, çocuklar için uzay terası, Ankara'ya hakim bir noktada nikâh kıymak isteyenler için nikâh salonu, seyir terası, sergi salonu, kafeterya, spor merkezi gibi...