30 / 04 / 2024

cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm

cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm

Cumhuriyet Mahallesi'nde bazı uyanıkların, vatandaşları korkutup evlerini ucuza kapatmak için oyuna başvurduğu ortaya çıktı. Oyunu, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ bozdu...

İzmir Cumhuriyet Mahallesi dönüşüm istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, "Mahallemizi asla kaderine terk etmeyeceğiz. 60 yıllık mahalle insanı, kentsel dönüşüm ve imar konusunda yetkililerin harekete geçmesini bekliyor." dedi.

Sultangazi kentsel dönüşümde son durum!

Sultangazi İlçesi Cumhuriyet ve 50. Yıl Mahalleleri önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi (İBB) tarafından “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı” ilan edildi...

Adana Yüreğir'de Cumhuriyet Mahallesi yeniden dönüşecek!

19/12/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi yeniden dönüşecek. İşte Adana Yüreğir Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm sınırları...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 54, 55, 56, 90, 91, 16694, 18161, 18185, 18187 parsellerin bir kısmı, 16610, 16695, 8160 parsellerin tamamı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 54, 55, 56, 90, 91, 16694, 18161, 18185, 18187 parsellerin bir kısmı, 16610, 16695, 8160 parsellerin tamamı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 297 Ada, 2 Parselin Kuzeyinde Bulunan Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 18149 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

cumhuriyet mahallesi kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan geldiklerini iddia eden kimliği belirsiz kişiler, 6220 Sokak'ın taş ocakları tarafına bakan bölümünün afet bölgesi kapsamına alındığını ve vatandaşların evlerini bir an önce boşaltmaları gerektiğini söyledi. Daha önce Karşıyaka Belediyesi'nden bazı yetkililerin de "Burada heyelan olacak. Evlerinizi boşaltın" dediğini ifade eden mahalle sakinleri, endişeye kapıldı. 


Kentsel dönüşüm

Uyanıkların oyununu ise, mahalleye gelerek incelemelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. bölge adayı Hamza Dağ bozdu. Hemen telefonla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileriyle görüşen Dağ, Bakanlık tarafından bölgeye herhangi birinin gönderilmediğini tespit etti. Vatandaşlardan endişeye kapılmamalarını isteyen Dağ, "Buranın afet bölgesi kapsamına alınması gibi bir durum söz konusu değil. Merak etmeyin. Biz kentsel dönüşümle Bostanlı'da nasıl bir yaşam varsa Cumhuriyet Mahallesi'nde de aynısının olması gerektiğine inanıyoruz ve...