30 / 04 / 2024

İzmir Cumhuriyet Mahallesi dönüşüm istiyor!

İzmir Cumhuriyet Mahallesi dönüşüm istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, "Mahallemizi asla kaderine terk etmeyeceğiz. 60 yıllık mahalle insanı, kentsel dönüşüm ve imar konusunda yetkililerin harekete geçmesini bekliyor." dedi.



Cumhuriyet Mahallesi'nin İzmir'in en eski mahallesi olduğunu belirten Muhtar Dağhan, "2015'in Cumhuriyet Mahallesi için kentsel dönüşüm ve imar yılı olmasını istiyoruz. Bunun için de Büyükşehir ve Karşıyaka belediyelerinin imar düzenlemelerini biı- an önce yapmalarım bekliyoruz. Çünkü insanlar oturdukları evlerin imar durumunu ve akıbetini öğrenmek istiyorlar. Acil kararlar alma vakti geldi" dedi. Yeni Asır'a mahallesinin sorunlarına sahip çıktığı için teşekkül- eden Dağhan, "En önemli sorun aktarmalı sistemle beraber elimizden alınan otobüs. Karşıyaka Belediyesinden de halı saha yapmasını istiyoruz. Ayrıca mahallemizdeki işsiz gençlerimize destek olmalarını istiyorum" dedi. Toplu sünnet ve toplu nikah etkinlikleri için hazırlık yaptıklarını söyleyen Muhtar Dağhan, "Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Nisan'da Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda büyük bir organizasyonumuz var" dedi ve tüm vatandaşları davet etti. 


Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, mahallenin taleplerini ve yaptıkları çalışmaları Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı'ya anlattı. 


Yeni Asır


Geri Dön