29 / 04 / 2024

Cunda Adası balıkçı barınağı imar

Cunda Adası balıkçı barınağı imar

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor!

Otel yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Ayvalık'taki Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor...

Cunda Adası'ndaki imar planı değişikliğine tepki!

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Kuşadası Belediyesi balıkçıların kira ödemelerini erteleyecek!

Aydın Kuşadası Belediyesi, balıkçı esnafın kira borçlarını erteleme gecikme faizlerini silme kararı aldı. 

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Cunda Adası’ndaki Taş Kahve mahkemelik oldu!

Ayvalık Cunda Adası’ndaki Taş Kahve’ye izinsiz müdahale edildiğini tespit eden Balıkesir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü savcılığa başvurdu.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle hizmete açıldı!

Baştan aşağı yenilenen Kumkapı Balıkçılar Çarşısı modern haliyle yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli'de balıkçıların modern satış yerinde inşaat sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Sahili’nde balıkçılar için yaptığı yeni balık satış yerinin çalışmaları hızla sürüyor.

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin dolgu amaçlı imar planı askıda!

Şile Balıkçı Barınağına ilişkin Dolgu Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sarıyer Balıkçı Barınağı için imar planı askıya çıktı!

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nin Kısırkaya Mahallesi'nde yapılması planlanan Balıkçı Barınağı için imar planı bugün askıya çıkarıldı..

Mehmet Özhaseki: Balçık alanlar üzerine şehirler kurmuşuz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Son 100 yılda 6 ve üzerinde tam 56 deprem oldu. Son 100 yılda 83 bin kişiyi kaybettik. Mal kaybımız 100 milyar doların üzerinde. Bu gerçekler ortadayken hala zeminine dikkat etmeden, balçık alanlar üzerine şehirler kurmaya devam etmişiz." dedi.

Pendik Balıkçılar Çarşısı'nda sona gelindi!

Pendik sahil yolunda Tuzla yönü üzerinde inşaatı devam eden Balıkçılar Çarşısı’nın çalışmalarında sona gelindi.

Cunda Adası balıkçı barınağı imar Haberi

Cunda Adası balıkçı barınağı imar

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İdari Binası şeklinde kullanılması için komutanlığa tahsisi yapılan ve 3. Derece sit alanında bulunan araziye ilişkin Ayvalık Kent Konseyi'nin yaptığı çağrıyla, Ayvalık’taki sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin katılım gösterdiği bir toplantı gerçekleştirildi. Konuta ilişkin görüşlerini paylaşmak için Ayvalık Belediyesi Başkanı Mesut Ergin ve Ayvalık Kent Konseyi tarafından yapılan çağrıya karşılık veren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde buluştu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, toplantıda yaptığı konuşmada plan değişikliğinin iptal edilmesi...