29 / 04 / 2024

Cunda Adası imar planı değişikliği

Cunda Adası imar planı değişikliği

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor!

Otel yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Ayvalık'taki Cunda Adası'na Moshonisi otel geliyor...

Cunda Adası'ndaki imar planı değişikliğine tepki!

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Şehir Plancıları Odası'ndan Kuşadası'ndaki imar değişikliğine dava!

Aydın Kuşadası'nda Güzelçamlı Mahallesi'nin imar planlarının sermaye için değiştirildiği öğrenildi. Şehir Plancıları Odası plan değişikliği ile ilgili dava açacak.

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Cunda Adası'nda SİT alanında başlayan inşaat meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası'nda bir SİT alanında başlayan inşaat meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cunda Adası imar planı değişikliği Haberi

Cunda Adası imar planı değişikliği

Cunda Adası'nda, Sahil Güvenlik Komutanlığı için idari bir binanın inşa edilmesine karar verildi. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; bina için Ayvalık ilçesinde yer alan tek balıkçı barınağında tahsisi yapılan alanın planı değiştirildi. Alanda inşaat yapılabilmesinin önünü açan plana karşı tepkiler büyüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın İdari Binası şeklinde kullanılması için komutanlığa tahsisi yapılan ve 3. Derece sit alanında bulunan araziye ilişkin Ayvalık Kent Konseyi'nin yaptığı çağrıyla, Ayvalık’taki sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, siyasi parti temsilcilerinin katılım gösterdiği bir toplantı gerçekleştirildi. Konuta ilişkin görüşlerini paylaşmak için Ayvalık Belediyesi Başkanı Mesut Ergin ve Ayvalık Kent Konseyi tarafından yapılan çağrıya karşılık veren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde buluştu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, toplantıda yaptığı konuşmada plan değişikliğinin iptal edilmesi...