19 / 05 / 2024

Cunda\'ya rüzgar santrali

Cunda\'ya rüzgar santrali

Balıkesirli bir şirket, Cunda’da 30 MW enerji üretmek üzere 24 rüzgâr tribünü kurmak için 11 Eylül 2003’de Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndan lisans aldı...

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

İkinci el otomobil satışlarında rüzgar tersine döndü! Yatırım devri kapandı, fiyatlar düşüşe geçti!

Otomobil almak isteyenleri heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya başladı. İkinci el araç piyasasında Rüzgar tersine döndü. Satılık ilanları ikiye katlandı.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Borsada bankacılık rüzgarı bitti mi, bu sene BIST’te hangi sektörler ön plana çıkacak?

Bugünlerde borsadan pek iyi haberler gelmiyor. Ancak şunu unutmamak gerek ki, hiç bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz. İşte bu nedenle hem “Rüzgar tersine döndü!” düşüncesiyle borsadan adeta arkasına bakmadan kaçan hem de yeni girecek olan on binlerce yatırımcıya çok önemli bir tavsiye geldi.

Altın fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gram altın, çeyrek altın fırladı! 12 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gram altın, çeyrek altın fırladı! 12 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Borsada 'muazzem volatilite!'! Yoksa rüzgar tersine mi dönüyor?

Uzunca süredir sürekli yukarı yönlü seyreden Borsa İstanbul'da bugün yaşanan sert dalgalanmalar ve BIST 100 endeksinin günü, yüzde 1,64 değer kaybederek kapaması, ‘borsada rüzgar tersine mi döndü?’ sorusunu akıllara getirdi.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor 

Gümüş fiyatları dolar endeksindeki geri çekilmenin etkisiyle geçtiğimiz hafta yaşanan sert kayıpları telafi etti. Gümüş fiyatları bir gün içinde yüzde 3 yükseliş kaydetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü.

Özkuruşlar’da indirim rüzgarı esiyor! Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende market Özkuruşlar’da, indirim rüzgarı esiyor. Birçok üründe fiyatlar yarıya indi. Sizde acele edin ve bu fırsatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlardan market alışverişi yapmak isteyenler, en yakın Özkuruşlar markete koşun. İşte Özkuruşlar 11 Eylül 2022 fiyat listesi….

Denizli’deki şiddetli rüzgar 2 minarenin cam kubbesini yıktı!

Denizli’de yaşanan şiddetli rüzgar nedeniyle Merkezefendi ve Tavas ilçelerinde bulunan 2 minarenin cam kubbesi yıkıldı.

Cunda\'ya rüzgar santrali Haberi

Cunda\'ya rüzgar santrali

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı içinde kalan Balıkesir, Alibey (Cunda) Adası’na Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) kurulmasının yolunu açtı.


Balıkesirli bir şirket, Cunda’da 30 MW enerji üretmek üzere 24 rüzgâr tribünü kurmak için 11 Eylül 2003’de Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndan lisans aldı. Şirket, Bursa Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ve Ayvalık Belediyesi tarafından reddedildi. Şirket ısrarından vazgeçmedi ve tabiat parkı içinde 13 direklik bir santral kurmak için bir kez daha başvurdu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu, 25 Eylül 2012’de Cunda Adası’nda rüzgâr enerjisi üretilmesine olur...